Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan tudnék vízipipadohányt...

Hogyan tudnék vízipipadohányt szerezni?

Figyelt kérdés
Az új EU-s szabályok miatt (hogy az ördög főzné őket gulyásba) már nem lehet vízipipadohányt venni, semmilyen formában. Állítólag nem a vp-sek ellen hozták, hanem a rossz minőségű dohányáruk ellen, csak hülyén fogalmazták, mindenesetre a pipások is szívnak, de nem pipát... Hol/hogyan tudnék szerezni/venni, lehetőleg anélkül, hogy jól megbüntessenek? Ha ismerősök ha készülnek nyaralni Egyiptomba vagy hova, ők hozhatnak nekem onnan? Nem akarnék teljesen átállni a kövekre...

#vízipipa #dohány #EU-sdohányszigorítás
2012. máj. 13. 01:43
 1/6 anonim válasza:
rendelj online. Ha hajlandóak szállítani, akkor az ő saruk...
2012. máj. 13. 03:53
 2/6 anonim ***** válasza:
egyébként lehet csinálni is, az sem rossz. nézz utána neten, hogy hogy, de nem nehéz:D
2012. máj. 13. 10:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Honnan veszed hogy nem lehet venni?
2012. máj. 13. 11:41
 4/6 A kérdező kommentje:

A helyzet az, hogy online már nézegettem, egyelőre egy oldalt találtam, de haver már próbált onnan rendelni, és már hónapok óta nem jön meg...

Hogy honnan veszem? Onnan, hogy egyszer csak eltűnt, aztán utánanéztem. Először csak az volt, hogy bizonyos nedvességtartalom fölött nem árulhatnak az eu-ban dohányt, akkor külön árulták a dohányt és hozzá az ízesített melaszt nyakonönteni. Most már azt is meghatározták, mekkorára lehet vágva maximum az árult dohány, amit magánszemélyeknek eladhatnak. A vízipipába ennél nagyobb darabok kellenek, mert lecsúszik a lyukakon. Ezért tudom nehezen elképzelni, hogy hogyan csinálhatnék...

2012. máj. 13. 13:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Én egy kisvárosban élek,de két üzlet is van ahol lehet venni.S egy csomó hely ahonnan rendelni lehet.
2012. máj. 14. 16:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Tegnapelőtt vettem a Sultan Centerben Pesten..
2012. jún. 16. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!