Elsőnek szeretném kipróbálni a cigit de itthon csak töltöttet találtam? Nem lenne az elsőnek túl erős? 17/L
Figyelt kérdés
2012. máj. 10. 13:32
1/13 anonim válasza:
Kipróbálni tökmind1, csak ne szokjál rá. Úgy is tudod (a csapból is ez folyik néha), minek növeli a kockázatát.
2/13 A kérdező kommentje:
nem szeretnék rászokni, nincs rá szükségem csak nem tudom hogy ez erősebb-e és hogy hogy reagálna rá a szervezetem
2012. máj. 10. 13:36
3/13 anonim válasza:
Teljesen mindegy. Elsőre mindegyik erősnek fog tünni. Ha rögtön megutálod, az a jó, mert akkor sokat fogsz spórolni életedben. De nekem teljesen mindegy. Már lassan úgy is csak rezervátumokban szabad cigarettázni.
4/13 anonim válasza:
a töltött cigi az elég erős ezután tuti nem fogsz szívni többet ha elsőnek ezt próbálod ki
5/13 anonim válasza:
Szerintem ne töltöttel próbáld ki.
Miért szeretnéd kipróbálni? Mi a célod vele?
Én 19évesen kék multival próbáltam ki nem szoktam rá.:)
Gyengébbel próbáld ki narancs pallmall, sárga multi, kék pallmall kékmulti
6/13 anonim válasza:
De vigyázz vele, nagyon könnyen rálehet szokni és akkor így járhatsz.
7/13 anonim válasza:
Végül is kipróbálhatod azzal is max ha nem bírod nem szívod el az egész szálat:D
8/13 anonim válasza:
Hát töltött cigit szerintem ne, nagyon fogsz szédülni tőle... :D
Én először kék szofival próbáltam, az jó volt.
9/13 anonim válasza:
A töltött cigi erős és amellett undorító íze van-mondom ezt úgy, hogy pirosat szívok. Egyébként kék (azóta sárga) multival kezdtem, ami harmadolyan erős, mint amit most szívok. De akkor és ott az is erősnek tűnt. A töltöttől lehet, hogy még hányni is fogsz.
20/L
10/13 anonim válasza:
Kipróbáltad kérdező ? Milyen volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!