Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Iagz hogy a cigitől alacsonyab...

Iagz hogy a cigitől alacsonyabbak az emberek?

Figyelt kérdés
és ha igen, hogyan működik ez? fejlődő szervezet nem nő tovább, vagy összemész tőle?

2012. máj. 5. 18:00
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Az átlag IQ-jük igen.
2012. máj. 5. 18:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen.A cigarettától törpülnek az emberek.Csak zsugorodnak és zsugorodnak és a végén ici pici dohányosok fognak mászkálni a hónod alatt.

Csak vicceltem.Amúgy nem.

2012. máj. 5. 21:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Az átlag IQ-jük igen.

Sajnos akik ilyet találnak ki azoknak mikor osztották az észt sajnos elfutottak előle. Az én apám is dohányzik és van neki 4 diplomája és 198cm. De te ellenben 120cm vagy és az agyellátásod 20% körül mozog (sajnos tovább fejlesztésre lehetőség már nálad nem lehetséges:)

2012. máj. 5. 22:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez az IQ-s beszólás megmosolyogtató. :) Jóval átlag fölött van az IQ-m, mégis dohányzom.

175 cm vagyok, szerintem az elég magasnak számít lány létemre, és mióta dohányzok, azért nőttem vagy két centit. (Pedig volt, hogy napi egy dobozzal szívtam, ezt azóta sikerült csökkenteni.)

Ha engem kérdezel nem függ össze, de kellene erről egy alaposabb kutatás. Én még nem olvastam ilyenről.

2012. máj. 9. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!