A kezdő dohányosoknál a köhögés, fulladozás, egyéb hasonló tünetek mikor múlnak el? Egyáltalán normális ez, az első 1-2 hónapban?
Gondolom azért erőlteted, mert a baráti társaság elvárja. (30 év múlva lesz legalább ismerős szobatársad a kórházban)
Én egyedül szoktam rá...itthon hébe-hóba hetente 1x 2x...(mert jól esett semmi köze nem volt hozzá a barátoknak sőt egyenesen ciki volt h dohányzom) na azóta eltelt 6 év és napi fél doboz lett belőle...én szeretek dohányozni, de azzal is tisztában vagyok, hogy hosszú szenvedés vár rám és nagyon csúnya halálom lesz. Nem 1 tüdőrákost néztem már végig hogyan szenved és hogyan hal meg, de még így se tudom letenni. Ha még is ragaszkodsz hozzá, ne feketét szívj attól még én is köhögnék. A kék bond az benne van a "menő" kategóriába...szóval nem fognak csúfolni,hogy milyen szrt szívsz (narancs palmall) de talán nem fulladsz meg tőle. De komolyan mondom, hogy tedd le mert 2-3 év elég ahhoz, hogy elcseszd vele az egész életed. Nálunk az a menő aki nem dohányzik...arra mi felnézünk. Te is legyél ilyen! Ne erőltesd ha nem esik jól!!! akkor semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!