A dohányzástól fájhat a fejem?
Figyelt kérdés
Átlagba napi 1-2 szálat szívok, de ma 4-et szívtam és most eléggé fáj a fejem, pedig nem-szokott. Lehetséges, hogy a megszokottól eltérő mennyiség miatt?2012. máj. 3. 20:40
11/18 anonim válasza:
Azért vigyázz vele ha rászoksz így is járhatsz ami nem lenne jó :((((
12/18 anonim válasza:
kedves kérdező! én detto ugyanigy vagyok...
19 vagyok és 1 éve cigizek, egy nap max 2-3 cigit szíok el,ha buli van vagy egyéb "baráti" esemény akkor többet (fél doboz) .nade az iylen bulik után egyszerűen hányingerem van a cigitől és nem is szívok napokig..nem tudom miért.
egyébként magamtól csak ezt az 1-2 szálat kívánom,amugy eszembe se jut....
13/18 A kérdező kommentje:
:D ugyan ez! akkor nem-vagyok egyedül!
2012. máj. 4. 19:09
14/18 anonim válasza:
#12 milyen fajtát szívsz?
Sokan vannak így, én 19évesen próbáltam ki nem szoktam rá, szerintem ne minden nap gyújtsál rá, szerintem még fiatal vagy hozzá, de az a lényeg ne vidd túlzásba.
16/18 anonim válasza:
Milyen okból szeretnéd ezt a mennyiséget megtartani? Miért kezdtél el dohányozni?
17/18 A kérdező kommentje:
Hát azért szeretném megtartani ezt a napi 1-2 szal mennyiséget, mert nemszeretném túlzásba vinni, meg mint ahogy írtam: 3-4. szalnel mar szinte undorodom tőle. Hogy miért kezdtem el? Nemtudom ez a tipikus történet: rajtam kívűl kb az osztaly 80%-a dohányzik...kipróbáltam...aztam egy mindennapos dolog lett
2012. máj. 5. 18:00
18/18 anonim válasza:
Szerintem szokjál le, most még könnyebben letudnád tenni, később egy kínszenvedés lesz. Egyre drágább lesz, folyamatosan emelni fogják a jövedéki adókat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!