Marlboro vagy Dunhill? Melyik a jobb? Melyik a minőségibb?
Figyelt kérdés
Tudom van már ilyen kérdés, de inkább csak választ mondanak, engem érdekelne a jellemzés is. Régen PallMallt szívtam, most DunHillt, általában feketét, mentolosat vagy simát. Gondolkozom hogy legközelebb Marlborot vegyek, de azt hallottam hamar leég és már nem olyan mint régen. Szerintetek váltsak? és ha igen melyik a legjobb? piros?
Köszi :)
2012. ápr. 29. 22:10
11/20 anonim válasza:
Minél hamarabb kezded elhagyni annál könnyebb lesz:)
12/20 anonim válasza:
Régebben arany Mrbit toltam, de aztán idővel elment a kedvem tőle,mert nagyon karakteres és erős az íze, és kicsit kesernyés. Most szürke, valamint kék dumhillt szívok, ezek szerintem sokkal lágyabb ízűek. Amugy szerintem az arany Marbi az kb. fekete dumhill ízű...
13/20 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. máj. 9. 20:01
14/20 anonim válasza:
Mi okból kezdtél el dohányozni? Kipróbálás után egyből elkezdtél naponta rágyújtani? Milyen fajtát szívtál először? Milyen volt
Hány évig szeretnél még dohányozni?
15/20 A kérdező kommentje:
mi ez a sok kerdes?:D 14 evesen eloszor, utana neha bulikban majd gyakrabban. dunhillt szivtam mindig neha mast is de ez jon be
2012. máj. 11. 15:09
16/20 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg lerakni, ha nem is teljesen legalább ne naponta gyújtsál rá
[link] nem lenne jó ha így járnál...
Haverom 15 óta gyújt rá most 25, nincs rászokva nem mindennap gyújt rá.
17/20 anonim válasza:
Dunhill :D:D switch :D:D :P:P és persze a fekete, a szürke nem jó belőle... nem kifejezetten olcsó játék...de én imádom..:D
18/20 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. máj. 17. 16:47
19/20 anonim válasza:
Atyavilág, dunhill nőiesebb... annyira nem tudnak az emberek semmit a dohányzásról, csak szívják, mint a barmok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!