Nem cigizek többé. De viszont van majdnem egy teljes doboz cigim még. Adjam oda a dohányzó barátnőmnek vagy inkább dobjam ki? :D
Figyelt kérdés
A barátnőm nem valószínű hogy leszokik,van úgy hogy napi fél dobozt elszív ami elég kemény szerintem ha azt nézzük hogy csak 14. Szerintetek?2009. jún. 21. 15:13
1/10 anonim válasza:
Jajj, ki ne dobd azt a drága cigarettát!!:D
Inkább add akkor egy másik dohányzó ismerősödnek,aki már idősebb. Vagy add nekem, én már 21 vagyok! :P :D
2/10 anonim válasza:
Én már 22 is elmúltam, add nekem!!! :D
3/10 A kérdező kommentje:
Egyik felét egyik kapja,a másik felét másik :D
2009. jún. 21. 15:27
4/10 anonim válasza:
ééén is kérek:D
23vagyok
akkor 3felé oszd el:)
5/10 anonim válasza:
Ne dobd ki.. Törd össze, ás húzd le a wc-n :D Az úgy izgibb. Hányéves vagy?
6/10 A kérdező kommentje:
14 :) Kérlek ne oltsatok le,beláttam hogy hülyeség a cigi :D
2009. jún. 21. 15:44
7/10 anonim válasza:
Ne add oda senkinek, ne dobd el!
Tartsd meg "emléknek" és elriasztó mementomnak. Ha 2 év múlva is meglesz, LESZOKTÁL A DOHÁNYZÁSRÓL. Nincs annál felemelőbb érzés, mint ha az ember legyőzi sajátmagát.
Sok sikert!
8/10 A kérdező kommentje:
Igazából én úgy érzem rá se szoktam,mivel tök jól megvagyok cigi nélkül,nem hiányzik meg ilyenek. Meg nem is nagyon mertem én orrba-szájba cigizni mert nem akartam hogy megérezzék rajtam a füstszagot (ezért van meg szinte a teljes doboz koporsószeg:D)
2009. jún. 21. 16:00
9/10 anonim válasza:
szerintem add oda valakinek, de mondjuk ne pont a 14 éves barátnődnek. őt is beszéld rá, hogy hagyja abba! én is annyi idősen kezdtem, most vok 21 és most szokom le róla, de piszok nehéz...
10/10 anonim válasza:
Szerintem jó 5let megtartani "emlékbe". Hogy lásd, legyőzted életed egyik legnagyobb hülyeségét! Végre egy okos 14-es, aki felfogta, hogy hülyeséget csinált. Ritkaság! Csak így tovább!!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!