Hogyan tudnék segíteni barátnőmnek a leszokásban?
Figyelt kérdés
alig vagyunk 1 hónapja együtt barátnőmmel de én az a típus vagyok aki nagyon hamar meg tudok szeretni bárkit, és őt nagyon nagyon sikerült, egyetlen dolog van ami zavar, az a cigi, eleve nem tőle tudtam meg hanem az anyjától, nekem nem akarta elmondani mert már le akar szokni és nem is akarta hogy megtudjam hogy neki volt ilyen, megígérte hogy le fog szokni, viszont látom hogy nem fog neki így menni :S a gond hogy a családja szétesőben van, sok a veszekedés, apja meg nővére állandóan cseszteti mindennel, többször jött már oda sírva hozzám...csak az anyja akire számíthat, meg így én...ez szerintem a fő ok, ezek segíteni nem tudok hogy változzon, de esetleg valamit tudtok tanácsolni hogy mit tudna tenni a cigi helyett? :S amikor velem van amúgy direkt nem szívja, viszont azt nem tudja megváltoztatni hogy tudom hogy amikor nem akkor viszont megy rendesen, és nagyon nagyon féltem őt :S persze ha ezek elmúlnának is nehéz lenne a leszokás magától a nikotinhiánytól... esetleg valaki tanácsot tudna adni hogy hogyan segíthetnék? :S folyamatosan nem mondogathatom neki mert aztán csak engem utálna meg és olaj lenne a tűzre ha én is elkezdeném ezzel csesztetni...valami megoldás valaki?2012. ápr. 21. 20:42
1/6 anonim válasza:
Ha nikotinfüggő és a mozdulat is hiányozna neki, vegyél neki egy profi elektromos cigarettát, le lehet vele szokni. Az a lényeg, hogy pótolja a valódit, és ne érje közben kudarc, azaz ne gagyi készüléket használjon. Itt találsz tanácsokat:
2/6 anonim válasza:
Töltsd le neki Allen Carr könyvét, hangoskönyvben vagy pdfben. Azzal nem veszt semmit, elolvassa, vagy meghallgatja, alig pár óra megy rá az életéből, viszont sokezer embernek az a könyv segített.. (pl nekem is :))
3/6 anonim válasza:
Nekem és a családomnak is az elektromos cigi segített. De tényleg csak normálisat vegyél neki, azt amelyik cigi alaku és méretü, felejtős. A tv shopos is.
A fenti link jó, itt egy másik is.
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2012. ápr. 22. 21:32
5/6 anonim válasza:
Mióta cigizik? Egy nap mennyit szív és milyen fajtát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!