Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Lehet valami bajom?

Lehet valami bajom?

Figyelt kérdés

Nem élek káros szenvedélyekkel együtt, amióta az eszem tudom. 18 éves vagyok lassan egyébként.

Pár hete(1,5-2 ha jól emlékszem) kipróbáltam a vizipipát. 4 szívásnál nem tettem többet, azonban másnaptól fura a légzésem. Mellkasomnál, főként a szegycsontnál érzek ilyen érdekes dolgot.

Van orrsövény ferdülésem meg egy kis allergiám, de ez inkább nyáron szokott szöget ütni. Orrsövény eddig nem okozott komolyabb problémát, néha nehezebben lélegeztem lefekvés előtt, néha napközben okozott egy kis kellemetlenséget, de mint mondtam nagyon ritkán.

Ismerőseim akármilyen meglepő jó ésszel vannak megáldva tanulás terén, de bulizósak s benne vannak minden hülyeségekben. (füves cigi)... Csaknem kaptam el valamit.. (TBC, stb)

Lehet valami bajom pipától, stb? Későbbikben?

2012. ápr. 17. 18:55
 1/1 anonim ***** válasza:

Először próbáltad, szokatlan volt.

Szerintem semmi bajod nincs.

Legközelebb jobb lesz.

2012. ápr. 17. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!