Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Tényleg "egészségesebb" ha...

Tényleg "egészségesebb" ha erősebb cigit szívsz? Úgy hallottam hogy a nagyobb molekulák az erős cigiben csak a nagyobb hörgőket roncsolják, de a kisebbek a gyengében a kisebb hörgőket is.

Figyelt kérdés
Úgy hallottam hogy a nagyobb molekulák az erős cigiben csak a nagyobb hörgőket roncsolják, de a kisebbek a gyengében a kisebb hörgőket is.
2009. jún. 18. 14:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%
Hát akitől ezt halottad, az megérdemelné, hogy visszaküldjék az általános iskolába mégegyszer, mert ez égbekiáltó hülyeség. A nikotin és egyéb molekulák az erősebb cigiben is ugyanakkorák, mint a gyengébben.
2009. jún. 18. 14:31
 2/12 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy azért mondják azt, hogy "egészségesebb", mert mivel erős, nem szívod le olyan mélyre a legkisebb hörgőkig, mint a Light "hegyi levegő" típusú cigiket. A Light veszélye abban áll, hogy azt az illúziót kelti, hogy kevésbé káros, ezért bártabban és talán nagyobb mennyiségben merik szívni a dohányosok.
2009. jún. 18. 14:41
 3/12 anonim ***** válasza:
40%
És még mondják, hogy a dohányosok nem fogyatékosok?
2009. jún. 18. 20:14
 4/12 anonim ***** válasza:
39%
Hogy enyhébben fejezzem ki magam: még csodálkoznak, ha a dohányosokról azt hiszik, hogy fogyatékosok?
2009. jún. 18. 20:14
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Melyik az egészségesebb szerinted? A víz felszíne alatt 20 cm-el belélegezni a vizet, vagy a víz felszíne alatt 1m-el belélegezni azt?
2009. jún. 19. 00:39
 6/12 A kérdező kommentje:
Valszeg 20 cm-el felette
2009. jún. 19. 09:29
 7/12 anonim ***** válasza:
Igen ezt én is hallottam és tapasztaltam is. Már 20 éve dohányzom, és a gyengébb cigik után sokkal jobban kapar a torkom, mint az erősebb után. szóval van benne igazság.
2009. jún. 19. 11:04
 8/12 anonim ***** válasza:
Felette 20-al nem opció. 20cm-el alatta, vagy 1m-el alatta? Na melyik?
2009. jún. 19. 16:05
 9/12 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség. Max annyi van benne h erősebb cigiből kevesebbet szívsz , mint a gyengéből...
2009. jún. 21. 01:01
 10/12 anonim válasza:
ez kam.a gyengébb cigi egé$z$ége$ebb a de az alegjobb haolyat $ziv$z amibe még a vegy$zer i$ kevé$.mint pl. a $ophie
2009. jún. 21. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!