Milyen érzés cigarettát szívni?
Figyelt kérdés
Én most próbáltam ki nem rég és nem is tudom, kaparta a torkom vagy valami ilyesmi. Normális ez vagy teljesen mást kéne érezni? ( Mondjuk én elektromossal próbáltam)2012. ápr. 6. 17:46
11/21 anonim válasza:
Értem.
Folytatással kapcsolatban milyen terveid vannak?
12/21 A kérdező kommentje:
Szerintem úgy is belehalnék ha nem menne a cigi, valahogy már most érzem, hogy elhagy az élet. Csak nem tudok mit csinálni mert egyfolytában arra gondolok, és ez így pokoli szenvedés.
2012. ápr. 6. 19:38
13/21 anonim válasza:
14/21 A kérdező kommentje:
Tudod az a baj, hogy semmi sem használ. Így nekem nehéz beszélni erről mert nem tudod, hogy miről van szó. Ha horrorfilmet nézek az még elvonja a figyelmem, de nem szeretem a horrort csak az valahogy elvonja, az ilyen komolyabb fajták. De nem tudom mit tegyek. Teljesen értelmetlen minden így.
2012. ápr. 6. 19:59
15/21 anonim válasza:
Hiába próbálnád meg a cigivel elvonni a figyelmedet a gondokról, azok megvannak, inkább meg kellene próbálnod megoldani őket.
Egyre drágább lesz minden, nem lenne jó ha rászoknál. Nem lenne jó ha később beteg lennél.
16/21 anonim válasza:
Pont hogy izgató hatása van a nikotinnak, illetve csillapítja az éhséget. Akkor nyugtat, ha rá vagy szokva és pangasz.
+1 ne szokj rá
17/21 anonim válasza:
Akkor már inkább fű, attól tényleg belazulsz, bár azt is csak okosan kéne.
18/21 anonim válasza:
A cigi nem nyugtató hatású,ez egy rohadt nagy tévedés.Én nemrég szoktam le és észre vettem,hogy teljesen szétcseszte az idegrendszeremet.Most jöttem rá,hogy azóta vannak idegi problémáim,amióta rágyújtottam az első szálra.Előtte pl nem dagadt be a talpam,nem kellett óránként wc-re járnom stb.Azóta pedig igen.Mindenkire másképp hat a cigi,engem idegileg cseszett szét.Jobb,ha nem szoksz rá.Már csak azért sem,mert ha bemagyarázod magadnak,hogy szükséged van rá,akkor annál nehezebb lesz a leszokás.Meg egyszer úgyis le kell szoknod,ha akarod,ha nem.Mert megbetegszel.
19/21 anonim válasza:
Egy nemdohányzót miért nyugtatna már meg???
Úr Isten!!!
Aki bagós az rá van szokva ember!A cigi enyhíti az elvonási tüneteit,és ezt érzi megnyugvásnak.
20/21 anonim válasza:
qrvajó érzés tud lenni suli előtt v után 1-2 szál a spanokkal
nameg otthon a teraszon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!