Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Eredeti lehet a Zippom?

Eredeti lehet a Zippom?

Figyelt kérdés
Van egy öngyújtóm, mióta megvan hiba nélkül működik, a nagyapámé volt még, és nekem úgy adta tovább, hogy Zippo. Na már most, a múltkor a barátnőm azzal gyújtott rá, és azt mondta, hogy az nem is igazi Zippo öngyújtó, mivel az alján nem a "Zippo" felirat van, hanem csak annyi, hogy Z-16. A nagyapám 1950-körül vette a gyújtót, és ő állítja, hogy eredeti Zippo, csak akkor még így jelölték a sorozat számot. Szerintetek lehet eredeti? (U.I. teljesen olyan, mint egy Zippo külsőre, mivel - szerintem - az is)
2012. márc. 30. 21:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Az USA-ban kapható Zippokat manapság Kínában gyártják, és azzal szerelik fel a hadsereget is. A Tiéd a kora lapján bőven lehet eredeti!
2012. márc. 30. 21:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy tartósabb, mint a maiak. Egyrészt alig van rajta pár karc (igaz, hogy a krómozás lekopott, most már réz színű), de az érdekes az, hogy 3 generáción át használtuk, és hibátlanul működik.
2012. márc. 30. 23:03
 3/3 anonim válasza:

[link]

itt vannak a Zippo kódok évszámra lebontva

mindig is kiírták az aljára hogy Zippo, kezdetben dőlt betűvel...

a tied nem eredeti, sajna el kell keserítselek.

Az első válaszolóval nem értek egyet ugyanis élettartam garancia van az összes Zippora és a gyár ahova vissza kell küldeni szervizelésre a mai napig Bradfordban található az USA ban. esetleg ha valamivel megerősítené, hogy kínában gyártják jó lenne, mert ez így csak egy rossz pletyka. amit vagy elhiszünk vagy nem...

2015. márc. 13. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!