Eredeti lehet a Zippom?
Figyelt kérdés
Van egy öngyújtóm, mióta megvan hiba nélkül működik, a nagyapámé volt még, és nekem úgy adta tovább, hogy Zippo. Na már most, a múltkor a barátnőm azzal gyújtott rá, és azt mondta, hogy az nem is igazi Zippo öngyújtó, mivel az alján nem a "Zippo" felirat van, hanem csak annyi, hogy Z-16. A nagyapám 1950-körül vette a gyújtót, és ő állítja, hogy eredeti Zippo, csak akkor még így jelölték a sorozat számot. Szerintetek lehet eredeti? (U.I. teljesen olyan, mint egy Zippo külsőre, mivel - szerintem - az is)2012. márc. 30. 21:51
1/3 anonim válasza:
Az USA-ban kapható Zippokat manapság Kínában gyártják, és azzal szerelik fel a hadsereget is. A Tiéd a kora lapján bőven lehet eredeti!
2/3 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy tartósabb, mint a maiak. Egyrészt alig van rajta pár karc (igaz, hogy a krómozás lekopott, most már réz színű), de az érdekes az, hogy 3 generáción át használtuk, és hibátlanul működik.
2012. márc. 30. 23:03
3/3 anonim válasza:
itt vannak a Zippo kódok évszámra lebontva
mindig is kiírták az aljára hogy Zippo, kezdetben dőlt betűvel...
a tied nem eredeti, sajna el kell keserítselek.
Az első válaszolóval nem értek egyet ugyanis élettartam garancia van az összes Zippora és a gyár ahova vissza kell küldeni szervizelésre a mai napig Bradfordban található az USA ban. esetleg ha valamivel megerősítené, hogy kínában gyártják jó lenne, mert ez így csak egy rossz pletyka. amit vagy elhiszünk vagy nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!