Lesz valami baja a fűnek, ha a kis gumókat bankkártyával választom szét?
Figyelt kérdés
Csak kézzel szabad elmorzsolni, vagy veszít valamit a hatásából ha bankkártyával választom szét? Azzal szoktam elosztani tekerés előtt.2009. jún. 13. 15:13
1/9 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja.-.-
Inkább foglalkozz valami mással...
3/9 anonim válasza:
Ha van pénz a kártyádon, akkor semmi baja nem lesz!
4/9 anonim válasza:
Nem lesz baja eddig én is mindig valami hasonlóval morzsoltam pl diákkal személyivel...
5/9 anonim válasza:
annyira mindegy neki ,h mivel szeded szét én körömvágó ollóval aprítom
6/9 anonim válasza:
De buta kérdés ez!!! Mitől lenne baja? Esetleg a rajta levő bacik...ha ha ha de az úgyis füstté válik!!!!!!!!
7/9 anonim válasza:
A hamu többszáz fokon fog égni. Ha száraz szarral morzsolod fel attól sem lesz baja. Tipp: dohány-, pipabolt: kör alakú tenyérbemászó színes kis dobozka amit ketté lehet nyitni és éles műanyag fogak sorakoznak benne. Azzal morzsold.
8/9 anonim válasza:
szánalmas... úristen... te hülye vagy?!
9/9 Alitea Guzman válasza:
Ha a gyep csomós, akkor én felül szoktam vetni. Az is egy megoldás, hogy gyakrabban nyírod, ezáltal sokkolod a növényt és arra kényszeríted, hogy oldalirányba nőjön. Ezzel sűrűsödik a fű, tehát nem áll majd gumókban. A fűtápgranulátumot lehet kézzel kisebb darabokra morzsolni, nem veszít a hatásából, de sok értelme nincs, inkább csak plusz munka. Nem tudom, a bankkártya hogy jön ide, talán csak hencegni akartál, de ha annyira gazdag vagy, fogadj fel inkább egy kertészt, az nem a neten fog tanácsot kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!