Melyik a legolcsóbb cigi?
A legdrágábbat nem tudom, a most legolcsóbb a RGD 599.-/dob
Viszont a kutya sem mondaná meg rólam hogy töltöm a cigit pedig tellne rá, csak így olcsóbb. Én a szofi dohányt veszem meg 70 szál cigit ki lehet tölteni belőle, elvileg nekem ebből 60-65 szál sikerül, és 720.-
Ha számolunk egy kicsit akkor az RGD: 31.5 ft/szál
Töltéssel pedig: 12Ft/szál
Aktív szenes filter veszek 200 db-os 350.-
És a cigitőltő 1500.-de ezt egyszer megveszed.
Én 6 hónap alatt 55 ezret spróroltam így, épp tegnap számoltuk barátnőmmel, és már ő is tölti
Boltit nem tudom, de a töltött cigi sokkal olcsóbb, mint ahogy az előző is írja.
Nálunk ez megy:
Barna szofi dohány és kék szofi hüvely (mert az aktív szenes)
Szivarka. Olyan, mint a 100 as cigi, csak barna papírba van csomagolva. És szívni kell, mert hamar kialszik. 320 ft/doboz.
Létezik Szofiban is.
Mennyit spórolnál ha egyáltalán nem szívnál... konkrétan a cigin. meg egészségesebb is lennél, tehát a jövendőbeli gyógyszereken is.
Egyik rokonom 4!!! dobozzal szív naponta. Mit is írtatok 700Ft/doboz egy cigi? Az annyi mint: 700*4*30=84.000Ft/hónap. Én nagyon sajnálnám rá a pénzt. Még a felét is. Van akinek ennyi az össz fizetése.
Látom már említették a Szofi szivarkát. A barátom átállt rá, 17 szál 310 Ft, és azt mondja nem is olyan rossz, plusz kétszer annyi ideig tart mint egy szál cigi. Ízlések.. :)
De amúgy én is azt tanácsolom szokj le, az a legolcsóbb és legegézségesebb!! :))
P20 ... meglepően jo cigi, 595 ft
ennél olcsobbak csak a szivarkák...
én egy hete elektromosat szívok, tegnap rágyújtottam egy rendesre, hát el is nyomtam, szarul esett ... elektromosra állj át, ha már végleg nem megy a leszokás
Goldfield
Lidl-be lehet kapni és még mostis 590ést láttam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!