Befolyásolható a nikotin erősségének igénye?
Az előbbi 11:37-nek ment. :)
Nem csak napi 1-2 szálat vagy ha esetleg buliba vagyunk akkor gyújt rá.
8-10 éve dohányzom rendszeresen.
Először is kevés embernek okoz a nikotin függőséget kis mértékben az napi 1 doboz vagy az felett van már!!
Amikor a szervezet leáll a hormonok termelésével amik nyugtatják az idegrendszert. (mivel a cigivel beviszi minden nap) ezért kénytelen cigihez nyúlni folyamatosan.
Amíg nem tartasz itt addig nem beszélünk nikotin függőségről!!!!!
Csupán arról, hogy jól esik adott pillanatban az az 5 perc amíg nyugodtan elszívod a cigarettádat. és erre segitt rá a nikotin ami +nyugtat még ezen az érzésen felül.
1 éve volt olyan hogy utazás miatt 2,5 hétig nem gyújtottam rá egyáltalán. és mikor hazajöttem nem hiányzott de a kávét nem lehet cigi nélkül inni! és újra rágyújtottam pedig nem kívántam! Sőt még rosszul is lettem tőle!
Szóval a lényeg h idővel úgyis rászoksz mivel azt hiszed segít lenyugodni, Így ha ideges leszel akkor is az lesz az első mondatod, h na húzzunk ki rágyújtani, holott 5 perc után magadtól is lenyugodnál de addigra már szívod azt a szart és azt hiszi az elméd h ez lenyugtat így rászoksz szépen. a mozdulatra h cigizel. és unalmadban is rágyújtasz.
Ez megy pár évig aztán egyre többször nyúlsz hozzá, majd szépen jön a nikotin függőség. előbb említett!
ezért szigoritják a dohányzást, hisz kezdetben kell elfojtani különben már nagyon nehéz.
Azonban ha vagy anyira érett, és tudod h nem nyugtat és nem vagy nikotin függő akkor sikerülhet kordában tartani a menyiséget. Nekem ez 8-10 év után is megy még ha nem lehet rágyújtani akkor sincs semmi bajom napokig. Illetve meg tudok álni pár szálból is naponta.
De én szeretek cigizni!! a reggeli kávé mellé valahogy úgy teljes. Semmi másért nem dohányzom.
Üdv. Dr. Horváth
.ossyyyyyyyyyy+
.ydddhhhhhhhdddh.
`yddh-```````oddh.
`yddh- `oddh.
`sddh: `.oddh.
sddh: `...yddh`
oddd/ `...+ddd:
+ddd/ ...-hdds
+ddd+ .../ddd/
/dddo `.../ddd:
/hddo `.../ddd:
:hdds` `.../ddd:
-hdds` `.../ddd:
-hddy` ..../ddd:
.hddy. `..../dddo:::::::::::::-.
-yddh. ````:ddddddddddddddddddhs/-`
-ossssssssssssssssssssssssso- `-ohddy. `:///////////////+shddhyo-
yddddddddddddddddddddddddddds `-/yhddy/` `.:odddo
yddhssssssssssssssssssssshddy``.-/oyhddhs:` `hdds
yddhooooooooooooooooooooohddhyyhdddhyo:. hdds
yddhooooooooooooooooooooohddhyyso+:.` hdds
yddhssssssssssssssssssssshddy`` hdds
yddhssssssssssssssssssssshdds hdds
yddhssssssssssssssssssssshddy hdds
yddhssssssssssssssssssssshddy `hdds
yddhssssssssssssssssssssshddy `.hdds
yddhssssssssssssssssssssshddy ``..hdds
yddhssssssssssssssssssssshddh...............``` ``....hdds
yddhssssssssssssssssssssshddh..................`` ``......hdds
yddhssssssssssssssssssssshddh.....................````````````````````````````........hdds
yddhssssssssssssssssssssshdddsyyyyyyyyyyyyys/......................................./sdddo
yddhssssssssssssssssssssshdddhhhhhhhhhhhhhhddh+-................................../ydddy/`
yddhyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydddy.````````````-ohddds/.............................-+hddhs:
yddddddddddddddddddddddddddds `/yhddhsooooooooooooooooooooooooooshddho-
-ossssssssssssssssssssssssso- -ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh+.
`.----------------------------.`
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!