Tényleg káros az e-cigaretta?
A hagyományos cigitől jobb, de természetesen káros az e-cigi is!
Leginkább a nikotin ér összehúzó hatása ami káros. Segít többek között az infarktus és az impotencia kialakulásában.
A linkelt cikkhez:
Egy akkumulátor általában töltés közben szokott felrobbannni, csak úgy magától nem. A fickó bizonyára kicsit megbabrálta a cuccot, ha tudta tölteni és szívni egyszerre...
Szerintem.
Biztos hogy valamilyen szinten káros, a dohányról legalább tudom hogy mit tartalmaz, de ehhez a folyadékhoz hogy mit használnak, fogalmam sincs. Ha nikotint is tartalmaz, akkor meg főleg káros.
Megkérdezhetem tőled hogy melyik típust vetted meg? Mert én is kipróbáltam egy ismerősét, de semmi. Valószínű hogy gagyi volt. Köszi! :)
Attól függ, melyik. ha sok a löttyben a propilén-glikol, az gázos. A pg-mentes nem. A nikotin sem lenne magában gázos, csak sok adókiesést okoz (mert nem jövedéki) és ezért prüszkölnek miatta a dohánygyártók. És a sajtót simán megfizetik.
nyugodtan kérdezz privátban, e-liquid gyártó vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!