Miskolcon van olyan Dohányzás leszokó intézmény ahol bent lehet maradni napokat akár heteket?
Figyelt kérdés
Barátom cigizik már nagyon régóta, egyszerűen nem tud és nem is akar leszokni, vagyis akarna is meg nem is, de nem bírja letenni, a gond az hogy az egész családja cigizik. Nem nagyon látom értelmét az olyan kezeléseknek ahol bekell menni 1 órára aztán másnap is stb, a legjobb egy olyan intézmény lenne ahol bent tartják a "betegeket". Ha nem is Miskolcon, de ha tudtok ilyenről légyszi írjátok meg2012. febr. 12. 09:57
1/4 anonim válasza:
amíg nem akar leszokni addig nem tudsz vele mit csinálni
2/4 anonim válasza:
Szerintem nincs ilyen,bár jó pénzért lehet elvállalják.
3/4 anonim válasza:
Én jó pénzért bezárom a lakásába nagyon szívesen. A gond az, hogy ha ő nem akarja, akkor nem is fog. Ha kijönne onnan úgy is egyből ráyújtana, ráadásul a teljes tisztulás 1 év, de sokan még utána is kívánjákl.
4/4 A kérdező kommentje:
hát ez szomoró :S akkor már csak abban bízhatok, hogyha nemsokár összeköltözünk akkor leszok valahogy mivel én nem dohányzom és folyton szidom is érte, bízok a legjobbakban, de egyépként ő is le szeretne csak akarat erő az nulla
2012. febr. 17. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!