Mitől van hogy ha cigizek nagyon fáj a tüdőm és a torkom. Lehet valami bajom van vagy csak nem birom a cigit?
Figyelt kérdés
Nem vagyok rászokva, csak néha-néha.. :)2009. jún. 1. 17:52
1/4 anonim válasza:
A tested üzenni próbáI hogy ne szívd aszt a szart ha még sokáig éIni akarsz
2/4 anonim válasza:
Egyszeru, nem birod a cigit..vannak ezzel nagyon sokan még igy, ugyanugy, mint pl vannak ( élo példa rà szerény személyem) akik egyàltalàn nem birjàk pl az alkoholt, vagy màsok a fuszeres kajàkat..
Tehàt, mit kell tenni: néha-néha sem ràgyujtani..
Szivsz be elég kàros anyagot igy is, foleg ha vàrosban laksz.
3/4 anonim válasza:
Nem birja a szervezeted és lehet hogy meg fogsz halni ha tovább cigizel
4/4 anonim válasza:
Ez annyit jelent csak, hogy nem bírod a cigit, és jelez a szervezeted. Örülj neki, hogy így "meggátol" a szervezeted. Én is próbáltam a cigit, mert érdekelt, hogy mi lehet olyan jó benne, de én 3 slukktól szó szerint hányok, és emellett még az első 2 slukkban sem érzem azt, hogy ez hú de jó lenne.:) Mellesleg se több nem leszel, se menőbb a cigitől, sőt. Meg különben se károsítsd magad, ha nem muszáj... már pedig nem muszáj.:)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!