Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miben nyilvánulhat meg hogyha...

Miben nyilvánulhat meg hogyha füvezik a barátom?

Figyelt kérdés
ne nézzetek kérlek hülyének, csak azért fogok ilyen kérdéseket feltenni, mert nincs tapasztalatom... smárolás közben észrevenni valami jelét, íz, stb stb.. köszönöm előre is a NORMÁLIS válaszokat!

2012. jan. 30. 17:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nagyjából abból,hogy amikor be van szívva,akkor nagyívben tojik mindenre,nem számít semmi,és extatikus állapotban van.
2012. jan. 30. 17:40
 2/12 anonim válasza:
Igen smárolás közben is észrevennéd..ha tudnád azt az izt hová tenni..és mondjuk utána nem rágózott.. de nem kell ahhoz megcsókolnod sem.. a viselkedése, a szem vörössége, a lassúsága.. a kicsit túlmagyarázása.. (túl sokat lát bele dolgokba, elmereng.. túllogikázza..) , nevetgél össze-vissza.. nehéz ezt igy megfogalmazni.. ezek egyike, de akár mindegyike is lehet.. a legegyszerübb ha megkérdezed.. de hidd el, ha szívna, azt észrevennéd.. nem lenne kérdés, hogy most szivott-e vagy nem.. egyszerüen csak tudnád.. talán kicsit olyan lenne, mint aki becsípett egy kis piától..
2012. jan. 30. 17:41
 3/12 anonim ***** válasza:
..édes füstszaga van a marihuananak különben szagolj meg egy vadkendert,kb ugyanaz, de a legnormálisabb hozzáállás az ha megkérdezed
2012. jan. 30. 17:49
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ő úgy nagy általánosságban kérdezte.
2012. jan. 30. 19:22
 5/12 anonim válasza:

édes íze a fűnek lol. extatikus állapot. mik vannak?

Szem vörössége, lassuság, némileg paranoidnak tünő gondolatok (túl logikázás ahogy a srác is írta). De a legegyszerübb ha dohányzik csekkold le a dobozt, nincs-e megtépkedve, cigipapír, ilyesmik. Félbe tört cigi.

2012. jan. 31. 13:41
 6/12 anonim ***** válasza:
...szivtál már bro? és mégis hogy jellemeznéd a szagát_?
2012. jan. 31. 15:30
 7/12 anonim ***** válasza:
ha már rég otta sziv semijen tünetét nem veszed észre sem a szemén sem a viselkedésén én már szivom 13 éve semmi nem látszik kivüről sem a szememen sem sem máshol és pár év füvezés után tudja anyira vezetni hogy ne vágja le más ha ő aszt akarja hogy ne vágja le csak a kezdő füvesen lehet látni hogy mi van
2012. jan. 31. 18:12
 8/12 YurikoLovesHIM válasza:
az én pasim is füvezett,és amikor épp be volt szivva; hülyeségeket beszélt,szédült,fura volt az arca és túl jó kedve volt..kb ennyi.
2012. jan. 31. 21:20
 9/12 anonim válasza:
Soha nem szívtam én ugyan NEM! És igen édes az ízé ha te mondod! ÉN NEM TUDOM!!! dE! Azt álmodtam hogy szívok má vagy 8 éve minden áldott nap, de a szar fűnek nem volt ám m&ms íze!! Persze ez mind csak álom volt !
2012. febr. 2. 07:41
 10/12 Hb válasza:
a fű nek max 1 utó íze van. 1 smárból nem lehet rá jönni... a visekedését figyeld meg és a szemét ha minden áron le akarod buktatni. (ha a szeme vörös és a pupillája nem éppen nézki normálisnak akkor több mint való a repülés:D. ezeket 1 internetes cikben olvastam annó 3 éve Svájcban :DD
2012. febr. 8. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!