Milyen e-cigit ajánlotok dohányzás kiváltására?
Figyelt kérdés
A Vaterán kapható 2-3 ezres (kínai) e-cigiket meg szabad venni? Hatásosak? Nem káros? Túl olcsónak tűnik. Tapasztalat vagy vélemény ezekkel kapcsolatban?
Esetleg konkrét típus (márka) ajánlást is szívesen veszek.
2012. jan. 29. 11:43
1/4 anonim válasza:
nekem ilyen sima 5 ezer ft-os van, hát nyilván nem a legtutibb márka, de nekem jó.
néha úgy is szívom hogy fel se töltöttem előtte, füst sem jön meg semmi :D
2/4 anonim válasza:
azt még nemtudják, hogy káros-e, szóval én biztos nem szívnám. dohányzás kiváltására meg ott a leszokás :D
4/4 anonim válasza:
Én is próbáltam elektromos cigit,mert annyira mondogatták, hogy ez nagyon jó annak aki leakar szokni stb...Nekem nem vált be.Pl. nekem már azzal gondom volt,hogy nehezebb,mint a normál cigi,a másik pedig,hogy nem tudtam vele hamuzni és nem fogyott.Ezért én ugyanúgy szívtam mellette a másik cigit.Persze biztos vagyok benne,hogy valakinek segít és le tud szokni,de nekem nem ez volt a jó módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!