Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ti szerintetek magyarországon...

Dimono sepi kérdése:

Ti szerintetek magyarországon mennyi az átlag cigiző?

Figyelt kérdés
én szerintem túl sok de én a ti válaszotokat várom nem holnap hanem most.

2012. jan. 28. 18:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%

kb egymilliószor annyi, mint amennyi a normális lenne.

Utálom, hogy jobban igénylik mint a kaját.

2012. jan. 30. 13:04
 12/18 anonim ***** válasza:
36%

Ez a kis 58%-os nyomoronc. Az életbe nem látott még se részeg embert, se heroinistát, bezzeg ha lehívná valaki boxolni a pofáját befogná, mert egy szaros kis g*ci. Nem tudom, de a heronistánál nicnsen undorítóbb, az konkrétan egy zombi.

Na de a lényegre térve: Kedves 58%-s, remélem nem jársz autóval, napi 1 órát legalább sétálsz, nem mekizelm egészségesen táplálkozol, megcsinálsz napi 200 fekvőtámaszt(mint ahogy én is), eljársz sportolni(én focizok, teniszezek, ha az időm és a pénzem engedi, meg néha napján futok, röpizek, kosarazok). Emellett cigizek, mondjuk már nem szívok el egy dobozzal egy nap, hanem csak egy fél dobozzal.

Egyébként szerintem Magyarország 40-50%-a cigizhet, de lehet hogy kevesebb. Azt hallottam hogy minden második, vagy harmadik középiskolás cigarettázik. Na én ezt be is tudom bizonyítani... 37 ból 10 ember kb. aki csak kipróbálta.

2012. jan. 30. 15:27
 13/18 anonim ***** válasza:
50%

Előző légyszi vegyél vissza magadból ismét!!

Komolyan mondom,mert látom,nem bírsz magaddal!

Ugye milyen gáz,hogy a zsák nem üt vissza?

Túlteng az energia,arcod meg csak nő megfele!!

gyökér

2012. jan. 30. 15:36
 14/18 anonim ***** válasza:
60%

66%-os.

Dohányzásról statisztikát itt találsz, igaz csak 2009-es.

[link]

Azzal, hogy ennyit sportolsz és mellette még dohányzol is, kiérdemelted az igazán butasegg fogyatékos jelzőt, veregesd meg a válladat, vagy a fejedet a boxzsákkal. Legalább el bírnád dönteni, hogy most akkor mit akarsz csinálni, de tudod mit nem gáz, a statisztikának hozni kell a megfelelő halálozási adatokat.

2012. jan. 30. 16:35
 15/18 anonim ***** válasza:
És a 66 %-os szerint még bennem teng túl a gyűlölet. Őbenne meg a frusztráció teng nagyon túl, hogy lám, milyen f*sza gyerek, aki csupa f*sza dolgot csinál, de a bagóról csak nem tud lemondani, tehát mégiscsak szenvedélybeteg. Szegény.
2012. jan. 30. 16:39
 16/18 anonim ***** válasza:
Mi a francot veszekedtek rajta azért gyártják azt a rohadt cigit, hogy szívják nem? meg azt a retkes alkoholt, hogy igyák. Azokat szidjátok akik elfogyasztják amit más megtermel? de miért? hisz engedélyezett!
2012. jan. 31. 12:43
 17/18 anonim ***** válasza:
Azért, mert el lehet szívni, meg meg lehet inni, még nem feltétlenül segíti elő a testi-lelki fejlődésedet. Ebbe belegondoltál már?
2012. jan. 31. 15:55
 18/18 anonim válasza:
Ez intelligencia kérdése ! Kulturált ember nem füstöl mint a gyárkémény ! Én néha vízipipázok, de akkor elnyugszok, kikapcsolok, és élvezem a dohány ízét. De aki napi 1-2 dobozzal elszív és fél óra után már remeg a keze, az egy a mocskos drogosokkal, ennyi. Alkoholistákkal ugyan így vagyok.
2014. szept. 12. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!