Vizipipázás tényleg drognak minősül?
Figyelt kérdés
Tudnátok nekem forrást linkelni ha igen, ha nem.2012. jan. 28. 11:21
1/9 Phoney válasza:
... hát tudod ez attól függ, hogy legális drogot (dohány, gyógynövény) töltesz bele, vagy illegálisat
2/9 anonim válasza:
Az a drog ami nem legális.
Nálunk a marihuána nem legális.. drogként emlegetik.
Hollandiában legális.. nem számít drognak.
Itthon a vízipipa legális, a dohány legális. Tehát nem drog.
Persze, ha füvet teszel bele, akkor már az.
4/9 A kérdező kommentje:
kollégiumi nevelőnk elvette a vizipipát. és arra hivatkozott... hogy dohányzás, káros és dorgnak minősül. Én ezen veszekedtem vele... és most kéne valami amivel alátámaszto maz érveim.
2012. jan. 29. 13:55
5/9 Phoney válasza:
A kollégiumi nevelő kicsit túllihegte, a vizipipázás egyszerűen dohányzás, hogy minek minősül, azt meg jobb nem fejtegetni, mert a kávé és a kakaó, meg persze az alkohol is drognak minősül.
7/9 A kérdező kommentje:
köszöntem, elolvasom. :)
2012. jan. 29. 14:41
8/9 Phoney válasza:
A „drogot” nem a függőség, hanem a pszichoaktív hatás teszi:P
9/9 anonim válasza:
eszt a kapudrogos témát az is ostoba volt aki kitalálta és val szinü sosem drogozot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!