Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Melyik a kedvenc cigid 700...

Melyik a kedvenc cigid 700 forint alatt?

Figyelt kérdés

Nem csak márkára, hanem típusra is kérdezek, pl. Kék Multi.

Milyen erős a kedvelt cigid? Mennyit szívsz belőle naponta?

Kort és nemet is írjatok, köszi!

2012. jan. 27. 21:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
40%
Ya és ha napi 1 dobozt szívsz akkor kiszámolhatod hogy egy hónapban több mint 20 ezer forintot szórsz el méregre. Ha meg végképp ennyire hiányzik valami menj el pszichiáterhez írass fel antidepresszánst vagy szorongásoldót. Olcsóbb is és sokkal többet ér
2012. febr. 7. 18:51
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen, tudják, hogy cigarettázom. Már a saját fizumból fizetem, szóval nem szólnak bele, de ezelőtt két évvel sem mondtak semmit, mert ők ugyan ezt csinálták, 16-17 évesen kezdték ők is. Nem vethetnek meg, hiszen akkor az akkori önmaguk ellen is beszélnének, és nekik az volt a normális, egyértelmű akkor. Meg úgy is voltak vele, hogy nem tiltanak, nincs értelme, úgysem tudnak nyomon követni a nap 24 órájában. Főként, hogy mindketten külföldön dolgoztak, dolgoznak. Ja, a tiltás sem segít sokat, ezzel is tisztában voltak vele. Egyébként adtak rá pénzt( nem konkrétan arra, csak zsebpénz, de tudták, hogy úgyis azt is veszek belőle), szerencsére megtehették. Inkább bagózzak, mint piázzak. Amúgy sem valami konzervatív szülők, modern felfogásúak, rugalmasak. Úgy kezeltek, mintha barátok lennénk, nem ütöttek meg soha, nem tiltottak semmitől, elengedtek mindenhová, viszont ha valamit nem úgy csináltam, ahogy megígértem, kaptam érte rendesen. Megvolt a kölcsönös tisztelet, becsület, egyenlő félként kezeltek engem is. Mégis megtudtak nevelni, tisztességes, józan, talpraesett ember lett belőlem.... Ennyit oktatásképp.

Egyébként kedvenceim a narancs Pall Mall, arany Marlboro és az új mentolszálas Marlboro, bár nem tudom, az mennyi.

19L

2012. febr. 7. 19:26
 13/18 anonim ***** válasza:
Elnézést a szó- illetve mondatrészismétlésért, máshová is figyeltem közben :)
2012. febr. 7. 19:29
 14/18 anonim ***** válasza:
65%
Ez aztán tud gyereket nevelni. Szétverné a száját. Én meg az ilyennek kitaposnám a beleit, aki képes egy gyereket megverni...
2012. febr. 7. 20:10
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen. A szülők gyöngye hölgyeim és uraim, szétverné a száját. Nem tudom melyik rosszabb: a cigiző gyerek vagy az erőszakos szülő...
2012. febr. 7. 20:51
 16/18 anonim ***** válasza:

Kedvencem a zöld Pall Mall, de már nagyon rég szívtam, nem tudom, most mennyibe kerül. Most kék szofit szívok, 610.- Napi 3-4 szálat.

15/L

2012. febr. 8. 22:08
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
sárga v kék camel 700ft
2012. ápr. 12. 22:00
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Majd ha 35 kilósra lefogytoka tüdőrák és gégerák miatt, és nem tudtok beszélni mert lövik be a kemot akkor szívjátoka sok büdös szart. Csak az a baj hogy ezzel nem csak magatokat pusztítjátok hanem a környezeteteket is tönkretehetitek büdös bagósok. De sz*r lesz nektek jún iustól 1000 forint egy doboz cigi :DDDDDD
2012. ápr. 25. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!