Van olyan, hogy valaki 25 éves korától dohányzik és megéri a 65 éves kort úgy, hogy semmi baja nem volt egész életében?
Manapság egyre ritkább,mert egyéb szennyeződések megnőttek a környezetünkben.
Na meg aztán nem mindegy h milyen az öregkora és tud-e játszani az unokákkal,vagy csak ott fuldokol köztük...
Az egyik rokonom 15 éves kora óta dohányzott,napi 1 liter bort ivott,orvosnál soha nem járt (viszont sokat dolgozott a szabadban),és 92 évesen halt meg agyvérzésben.
De ismertem egy családot,akik szőlőműveléssel foglalkoztak,ott a két fiútestvér szájában állandóan lógott a cigarette,alkoholisták voltak,soha nem voltak betegek,ez egyik 85, amásik 88 éves korában halt meg.
Szerintem a cigi csak hajlamosító tényező,ha valakinek a szervezete reagál rá.Azért nem kellene rászokni,mert az biztos,hogy nem egészséges és nem használ.
Persze hogy van, (szerintem nagyon sok minden a genetikán múlik, mit öröklünk), de akkor is szerencsés, hogy megúszta egészségesen. Mert folyamatosan ártott a saját testének ilyen hosszú idő alatt.
Csak egy "útra" kapjuk a testünket, felesleges kockáztatni, annyi minden érheti az embert véletlen is, úgy hogy nem saját magára hozza a bajt. Legjobb, ha nem kísértjük a sorsot. Ezért jó példának semmiképpen nem jó példa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!