Ha valaki abbahagyja a dohányzást, akkor az mindenképpen meghízik akkor is, ha nem helyettesíti a cigit kajával, heti 3-szor sportol és amúgy is voltak gondjai az anyagcserével?
Figyelt kérdés
Nem vagyok vékony típus, normálba tartozom, de hízékony vagyok, ha nem mozgok.
Tegnap nem dohányoztam, ma kettőt elszívtam, de kidobtam minden kelléket az előbb, mivel én töltöttem és volt egy kis dohányom. Hüvelyt meg odaadom valakinek, a töltőt meg eltettem a szekrénybe. Igazából engem nem hat és hatott meg soha, ha nem lehet cigizni. Azt várom, hogy munkahelyen is betiltsák a dohányzást. Remélem, eljön az az idő is hamarosan. 5 éve cigizek és hülyeségnek tartottam mindig is. Nem lesz jobb tőle semmi és csak unalomként szívtam, meg hogy legyen okom itthon kinézni az udvarra, vagy hogy csináljak valamit a munkahelyen szünetben.
2012. jan. 20. 17:42
11/11 A kérdező kommentje:
Utolsó: ne hidd, h egészséges vagyok. Csámpás vagyok, egy nyomorék, akinek születési hibája van. szép lennék még meghízva...
2012. febr. 1. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!