West cigarettáról mi a véleményetek? Barna szűrős ugye?
Figyelt kérdés
De ha valakinek LD-ről van véleménye az is érdekel.2012. jan. 14. 00:41
2/12 anonim válasza:
Nagyon régen szívtam már Westet, de nekem úgy rémlik, hogy fehér szűrős.
Amúgy szerintem egy normál minőség, olyan Viceroy kategória nálam, bár tényleg nagyon régen szívtam már West-et, mindenesetre bennem nem úgy maradt meg, mint valami sz*r cigi.
3/12 anonim válasza:
Fehér szűrős. Szürkét és pirosat szívtam, szerintem jó mind a 2ő.
4/12 anonim válasza:
Fehér szűrős. Én a West Ice cigit ismerem, az kifejezettem tetszik, a többi fajtáját sose próbáltam.
5/12 anonim válasza:
A West barna szűrős! Tudom, mert többek között azt is szívom (szürkét).
6/12 anonim válasza:
A West Ice fehér szűrős. Szerintem jó, bár ritkán veszek ilyet. Nem ér fel egy mentolosnak titulált cigivel, de közelit hozzá. Kék Marlboro-pótlónak használom. :D
7/12 anonim válasza:
énis szívtam, de nagyon szar szerintem:D A west ice ízlés kérdése, én nem szeretem a mentolost, van akinek az bejött, de szürke west, piros west, egyik rosszabb mint a másik :D LD-ből ha jól emlékszek, a kéknek nem volt rossz íze, meg a szürkének sem, a piros az nagyon undorító :D
8/12 anonim válasza:
Én nem szeretem a mentolos cigiket ez alól kivétel a west Ice-ot, talán mert nem annyira ízesített mint a többi. Ennyi pénzért sztem a legjobb, nem gagyi, de nem is minőségi.
9/12 A kérdező kommentje:
Amúgy ha jól tudom pont ez a 2 cigi a legolcsóbb jelenleg nem? Tudja valaki hogy pontosan mennyibe kerülnek?
2012. jan. 14. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!