Nicorette vagy Niquitin tapasz a hatásosabb a leszokáshoz?
Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 08:51
11/11 Kopasz1977 válasza:
Hát először is kell egy jó erős motiváció (nekem egy durva légcső gyulladás adta az utolsó löketet) kell egy kis idő felkészülni (kb egy hónapot adtam magamnak ráhangolódni a szitura) aztán uccu neki. Én egyszer már próbáltam nikorette tapasszal, kb mintha villanyoszlopot nyalogattam volna, egyrészt csak 16 óra a hatás ideje, tehát vagy reggel kelsz úgy, hogy meveszel egy cigiért, vagy sunyin napközben rohan meg a nikotin éhség (egyéb okok miatt később visszaszoktam, de nem a tapasz hatástalansága, hanem a saját hülyeségem miatt) a bőr irritációt nem is számolom, hihetetlen, hogy mennyire viszketett, égett, és sokszor ki is pirult a tapasz alatt. Most (kb 11 évvel az első kísérlet után) jól motiváltan kezdtem újra, Niquitin Clear tapasszal (napi 35-40 cigit szívtam) ez 24 órás, simán, nyugodtan engedem el a cigit, feleségem el is van csodálkozva, mert szokatlanul nyugodt vagyok (míg cigiztem mindenre fel tudtam robbanni, most akár fát is vághat a hátamon ezt ő mondta) akarat gyenge ember vagyok, a háziorvosom tanácsára, és felügyelete alatt folyik a leszokás. (Magas a vérnyomásom is, szóval elég sűrűn találkozunk mostanában) ha neki tapasztalat alapján ez vált be legjobban (vagyis akkor még a CQ volt, mert régebben szokott le) szerintem nekünk is megéri. Én a Niquitin-t ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!