"Cigievés? " lehet belőle baj?
Figyelt kérdés
mi lenne ha valaki nem elszívná a cigit hanem a benne lévő dohányt kiszedné és megenné? O.o
tudom hülye kérdés,de kíváncsi vagyok
kösz a válaszokat
2012. jan. 2. 13:33
1/8 anonim válasza:
A dohány rágását hívták eredetileg "bagózásnak". Írnak ilyenről például a Huckleberry Finnben, és egyes helyeken (Jemen) még ma is él.
Hogy a cigidohánynak milyen hatása van, azt nem tudom, de gyanítom, hogy intenzívebb lenne így, mint elszívva. Alighanem rosszul lennél tőle.
2/8 anonim válasza:
Mérgező, ne próbáld ki, bele is halhatsz.
3/8 anonim válasza:
Nikotin mérgezés garantálva, mert intenzívebben szívódna fel, ahogy azt előttem írták.
4/8 A kérdező kommentje:
és mennyiből lehetne baj?
2012. jan. 2. 13:43
5/8 anonim válasza:
Ha gyakran csinálod szájrákod lesz, és kioperálják a nyelved, vagy ínyed egy részét.
6/8 anonim válasza:
szájzugi/üregi rák, esetleg rámegy a gégédre is a
egy kis elrettentés: [link]
7/8 anonim válasza:
Miért akar ennyi ember meghalni...
A rák nem kellemes dolog.
8/8 anonim válasza:
Régen csak rágták, és kiköpték, nem nyelték le.
Ne próbáld ki, semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!