Le szeretném rakni a cigarettát, de nagyon ideges típus vagyok, így hogy rakjam le? Sikerülhet?
Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 19:59
1/6 nyuszkó20 válasza:
Ezt ne mástól kérdezd magadban kell eldöntened!!
Én 7évig cigiztem méghozzá napi 2doboz kb
És elhatározás kérdése...mert 4hónapja nem cigizek!!
Minden fejben dől el!!
Megkérdezhetem hogy mennyi idős vagy?
amúgy sok sikert hozzá és kitartást,ha esetleg mégis belevágnál...
2/6 anonim válasza:
Ez igaz minden a fejben dől el én is letettem egyszer. 3 hónapig kritikus helyzet uralkodik az emberben ideges járkál nem találja a helyét mindenbe beleköt semmi sem jó, na szóval aki ideges típus annak nagyon rossz, és nehéz leszokni ezt csak az tudja aki benne volt. Aki nem szívja annak könnyű mondani, hogy tegye le ez olyan mintha én egy kábítósnak mondanám, hogy hagy abba a drogot ha leteszed erős légy sok sikert!
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.Amugy 25 éves vagyok énis 7 éve cigizek aktívan.Az a baj hogy nagyon rossz a munkahelyen,sok az ideg,amugy is hajlamos vagyok rá mert pánikbeteg voltam és néha még elöjön.ettöl félek hogy még idegesebb leszek.de nagyon szeretném.igyekezni fogok,de jol jön a biztatás
2011. dec. 29. 17:03
4/6 anonim válasza:
A száj ingerlésére javaslom a rágót. Először nikotinos formában, később a nikotint folyamatosan csökkentve. Az akaraterő kevés.
5/6 anonim válasza:
Ezt a könyvet ajánlom neked. Nem baj ha szkeptikus vagy, olvasd el, hidd el csak nyerhetsz vele.
6/6 anonim válasza:
Eldöntöd, hogy valamelyik (lehetőleg kicsit távolabbi) naptól fogva nem dohányzol. Beharangozod ezt mindenkinek. Ezután, ha van egy kis önbecsülésed, nem lesz képed nem leszokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!