Van-e valakinek tapasztalata, vagy ismerősének tapasztalata a miniecigi.com oldalon árusított kapszulás elektromos cigivel kapcsolatban? Le lehet-e vele szokni, vagy egyáltalán helyettesítheti-e a rendes cigarettát? A
Apukám vett ilyet, ő 40 év után próbált meg leszokni.
Elég erős dohányos egyébként, hát ez sem használt neki! Szerinte köze sincs a cigihez.
Az nem jó, ha a cigarettát ilyesmikkel helyettesítjük, mert pszichikailag nem sikerül megszabadulni tőle!!
Én Allen Carr - Végre nem dohányzom! c. könyvét olvastam, amitől végleg leszoktam múlt nyáron, pozitívan, nevetve, egy perc nehézség nem volt benne! Azóta több barátom és családtag leszokott vele. A legjobb az egészben, hogy bizonyítja, hogy testileg milyen egyszerű leszokni a nikotinról: szinte csak egy csettintés.
Sok sikert!
Nekem is nagyon jó a tapasztalatom!
Ezt megírtam a miniecigi.com szerkesztőinek is!
Fel is tették az észrevételemet a "Vásárlói visszajelzések rovatba"! Én is bátran ajánlom Mindenkinek! Ancika48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!