Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Elektromos cigi patronokat...

Elektromos cigi patronokat lehet így váltogatni?

Figyelt kérdés

[link]

ilyenem van, mellé no és medium nikotintartalmú patronok. ha már át van szúrva egy-egy patron belseje, attól még lehet cserélgetni? ha a már használt patront leszedem, lerakom valahova, annak nem lesz semmi baja? csak visszarakom és megy is újra rendesen?arra gondolok, hogy például kiszáradna vagy valami..

2011. dec. 15. 18:57
 1/5 anonim ***** válasza:
miért nem olvasod el a használati utasítást? Ott van minden fehéren feketén leírva
2011. dec. 16. 19:02
 2/5 A kérdező kommentje:
nem kaptam hozzá papírt, nincs leírva a kérdésemre a válasz...
2011. dec. 17. 21:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem nagyon hosszú idő alatt szárad csak ki, ettől ne félj. Én találtam a fiókomban másfél évvel ezelőtti patront és semmi bajuk. (Azt viszont nem tudom, hogy a no nicotine patronnál ugyan így működik-e)
2012. jan. 22. 22:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi a nyavalyát szúrtál át? a műanyag kupakot le kell venni róla. Különböző gyártmány van forgalomban, ezeknek különböző a méretük, úgy hogy nem lehet más gyártmányt használni már mint patront , csak amit vettél. Utántöltő folyadékot vegyél, amit a barna szipkába tudsz csöpögtetni. Kihúzod belőle, és ahol van a vatta, oda csöpögtetsz
2012. jan. 23. 07:42
 5/5 A kérdező kommentje:
utolsó: van a barna patron, abba a műanyag kis nyavalya, és a végén le van zárva valamilyen alufólia szerűvel, mikor a patront rárakom a cigire, a porlasztó kilyukasztja azt a fóliát, és úgy lehet csak használni
2012. jan. 23. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!