Hol vegyek elektromos cigit? Annyi honlap van! Max 10. ezerért
Figyelt kérdés
kezdő vagyok ecigiben, nem leszokáshoz kell, hanem váltáshoz. most barna szofitól eljutottam a fehér (!) szofiig, és úgy gondolom a következő lépcsőnek az elektromos cigi lenne a legjobb. hol vegyem meg?2011. dec. 6. 11:36
1/7 anonim válasza:
Én gyógynövényboltban vettem 8500 ért, egy patron van hozzá meg egy usb töltő
2/7 A kérdező kommentje:
de én egyáltalán nem értek hozzá :) elmagyaráznád nekem? tudom, hogy vannak patronok, meg folyadékok, meg minden, de nem tudom még, hogy van ez :) szóval a patron maga ami ugye elhasználódik, és szívom. mennyi ideig elég 1 patron? a másik
2011. dec. 6. 12:34
3/7 A kérdező kommentje:
a másik, hogy mi az a folyadék?
2011. dec. 6. 12:35
4/7 A kérdező kommentje:
2011. dec. 6. 13:55
5/7 anonim válasza:
Nekem így néz ki mint az első, a patron 4-5doboz ciginek felel meg, nikotin van benne meg vízpára, de lehet nikotin menteset kapni, menta, kávé, dohány és vanillia ízesítésben is kapható, az enyém elég erős nikotin patronnal volt kapható, abból kb. fél slukkot tudtam szívni egyszerre, mert ha nagyobbat szívtam nagyon megköhögtetett, és lehet gyengébb nikotin tartalmút is kapni!!!
6/7 anonim válasza:
VEgyél az ázsiában,. az nagyon zsír, 10 db marlboros vagy akármilyen patronnal, és kb. kijössz 3000 ezer forintból.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi!
mivel még sosem volt közöm elektromos cigihez, vettem egy olcsót az ázsiában, SLIM nevűt, és kaptam hozzá 20+6 db patront is és ez összesen 3ezer ft volt. ha ez beválik, majd veszek drágábbat :) eddig nagyon tetszik. utolsó: neked meddig bírja a töltés?
2011. dec. 7. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!