Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Az is letüdőzés, hogyha a...

Az is letüdőzés, hogyha a szádban van a cigi, és utána beleszívsz egy nagyot? Mintha a szádon vetted volna alevgőt?

Figyelt kérdés
És miért nem jó ha az orrodon engeded ki a füstöt? És milyen márkát ajánlanátok egy 2 hónapja dohányzónak? És milyen középszintű cigik vannak?
2011. nov. 28. 21:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Letüdőzés az, amikor beszívod a tüdődbe a füstöt. Ha csak a szádba szívod be, akkor nem.
2011. nov. 28. 21:07
 2/9 anonim ***** válasza:
Te láthatóan rá akarsz szokni a cigire. Minek? Ha úgysem akarod letüdőzni, ne is próbálkozz. Drága is, egészségtelen is. Elég kín annak, aki leszokna, de nem tud, de minek akarod magadra erőltetni? Hagyd abba!
2011. nov. 28. 21:07
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem, nem akarok rászokni, csak kérdés volt. de ha nem csak a számba szívom be, ha nem mély levegőt veszek, mint ha pl. feljöttem volna a víz alól, és a számon vennék levegőt, az akkor letüdőzés? vagy nem? és a többi kérdésre is légyszives válaszokat. köszi :)
2011. nov. 28. 21:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Benne van a nevében... ha lemegy a tüdödbe, akkor letüdőzöd. De ezt nem lehet elmagyarázni, magadtól bele fogsz jönni, nekem kb fél év volt, mire belejöttem. Márka választásban sem tud senki segíteni, azt is neked kell eldöntened, hogy melyik ízlik.
2011. nov. 28. 21:46
 5/9 A kérdező kommentje:
és akk most tul. képen mindet kóstoljam meg? :O
2011. nov. 28. 22:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is kb. midnegyiket végigkóstoltam. Kikötöttem a multifilternél meg a marlboronál. Egyébként: beleszívsz az égő cigarettába, és rászívsz egy adag levegőt a füstre.
2011. nov. 29. 18:29
 7/9 anonim ***** válasza:
soha nem értettem minek cigizik valaki aki nem tüdőzi le. semmit nem érez. az csak divatdohányzás. koliban nekünk is volt egy csaj, aki hu de nagy cigisnek állitotta be magát. 4 éven keresztül nem tüdözte le, mindig röhögtünk rajta, mert ugye azt egy cigis egyből lássa, mert elveszel a füstben amit kifujsz. mondtuk neki szivd be majd vegyél nagy levegőt. majd megfullad ugy köhögött. többet nem gyujtott rá, pedig előtte 3 évig ,,nagy dohányosnak,, álította be magát :D
2011. nov. 29. 19:44
 8/9 anonim válasza:
inkább ne cigizzél csirigli....
2011. nov. 30. 19:33
 9/9 T_ThaTs_PrO_ ***** válasza:
Az Is Tüdőzés Ha A Szádból 1 Nagy Levegőt Ráveszel! Sztem Teljesen mind1 Ha Az Orrodon Fújodki! Márkát Amit Ajánlok:Multifilter,Marlboro,bensonhedges, De Semelyikből Sem Mentolosat :D
2011. nov. 30. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!