Honnan tudnék venni cigit "illegálisan"? Nem arra gondolok, hogy füves, vagy valami ilyesmi. Csak a boltban nem adják ki.
Figyelt kérdés
Mondták azt is, hogy dohányboltban is vegyek, bár ott még nem próbáltam. Utcai árusoktól meg nem szeretném megvenni. Kérlek segítsetek. 15/l2011. nov. 26. 20:43
2/14 A kérdező kommentje:
köszi, igazán. sokat segitettél. :)
2011. nov. 26. 20:55
3/14 anonim válasza:
Kérj meg egy nagykorút, hogy vegyen neked.
4/14 anonim válasza:
Igen kérj meg egy nagykorú ismerősödet , haverodat hogy vegyen nekem.Nekem 15 évesen simán kiadták a kisebb trafikokban csak a nagy bevásárlóközpontokban nem adták ki.De már leszoktam róla ,szerintem nem érdemes rászokni.
5/14 anonim válasza:
a kisebb boltokban van ahol kiadják.
6/14 anonim válasza:
Mindenkinek joga van ahhoz, hogy azt csináljon a saját szervezetével/testével amit akar.. Próbálkozz kisboltban, ha nem adják ki, kérj meg egy idősebbet stb. Ja és ne hello kittys pulcsiban vagy ribancos ruhában menj be..
7/14 A kérdező kommentje:
köszi, utolsó. és am, nem akarok rászokni, csak néha-néha elszívok 1-1 szállal, és buliban is kértek már, és olyan ciki volt, h nem volt. és ha pl nincs nagykorú ismerősöm? :$ és a szüleimnek pedig nem akarok szólni? :$
2011. nov. 26. 21:12
8/14 anonim válasza:
szinte mindenhol kiadják. Hogy ez jó, vagy rossz mindenki döntse el magában
9/14 anonim válasza:
Nem értelek, milyen utcai árúsok? Bemész egy kis trafikba, lehetőleg abba ami nincs éppenséggel a csúcson, megmondomd hogy például egy piros marlborot szeretnél, kifizeted a 650 forintot, illedelmesen köszönsz, és jössz megint amikor elfogy. Lehetőleg dollárjelek nélkül.
10/14 A kérdező kommentje:
hát, utcai árus pl aki azt ordibálja teli torokból, h "cigit!! cigit!! Am Miskolcon nem tudtok véletlenül ilyen kisboltot?
2011. nov. 27. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!