Elektromos cigaretta miben tér el az igazitól?
Sziasztok! :) Segítséget szeretnék kérni töletek hogy miben tér el az elektromos cigi az igazitól és az egyik fajta elektromos cigi miért 16 ezer forint a másik meg miért 2000-3000 forint?
Meddig birják mi a garancia hogy akár 1-2 évig is müködnek és nem mennek tönkre?
Azt halottam hogy valami kapszula kell bele meg tölteni lehet de többet nem tudok róla esetleg ti tudnátok róla mesélni?
Köszönöm! :)
köszönöm a segítséget! :)
Még annyi infót kaphatok hogy a patront teljesen át kell hogy lyukassza az alufolia?
Mert ugye a cigi végével ki lehet a patront lyukasztani teljesen!
Ha a füstszürőn tekerek rajta mondjuk 1-2 öt szerintetek?
Nem folyik ki a patronból a vegyület?
oké köszi! :)
Ez is barna amit a cigire teszek rá.
Azért kérdeztem hogy ki van lyukasztva az alufólia az nem tesz e kárt a készülékbe de nem hinném. :)
igen igen ! :)
Kemény barna a szipkába van a folyadék is azért kérdeztem mert belenézak akkor látok ilyen alufoliás dolgot amit a cigi ugye alapból átszakít! :)
Na most az teljesen át van szakítva azért kérdeztem hogy baj e vagy sem. :)
Meg még annyi kérdésem lenne hogy patronokat hól lehet kapni?
Csak a neten lehet rendelni? Mert mammutba nagyobb helyeken nézzten nem árulnak. :(
Nagyon kevés ideig elég.. :(
Ebbe nem vatta van képzeljétek egy kis folyadék tartály van a szipkába amibe 4-5 cepp fér max .. elméletileg egy 4-5 száll szigire ellegendő a folyadék nem semmi:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!