Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ki mit szól ehhez?

Ki mit szól ehhez?

2011. nov. 25. 19:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Semmi különöset. Fiatalság bolondság! Igaz, egyre bolondabb a fiatalság, egyre nagyobb hülyeségeket csinálnak.:)
2011. nov. 25. 19:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, így igaz. Az látszott hogy a májukat se kímélhették az este. De belefér. Jobb mintha hernyóznának.
2011. nov. 25. 20:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Semmit különös, jó móka. Nálunk egy hétvégi iszogatás közben már hagyomány a cigiszívó verseny:) Van egy haverom, mindig ő nyer a 19 másodpercével, ezek még kis rózsaszíntüdejű suhancok. 28F
2011. nov. 25. 21:08
 4/8 anonim ***** válasza:
mit szoljak? majd akkor is röhögjenek majd ha rákot kapnak vagy mittomén.az ilyen megérdemli a szenvedést.még ha csak egyszer csinálnák. de suli wc meg gyakorlás....én tuti vagy behánytam volna vagy elájultam volna.el sem tom képzelni hogy tud kibirnia szervezet ilyen oxigénhiányt. mert ott biztos van. de lehet tulreagálom
2011. nov. 25. 21:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hanem biztos, hogy túlreagálod. Nem kicsit, nagyon!:D
2011. nov. 25. 21:17
 6/8 anonim ***** válasza:
21:11-os hogy a te fajta kérdésre válaszolni nemtudók kapnának már rákot
2011. nov. 26. 00:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Kapjanak rákot? Megérdemlik a szenvedést? Kapjál inkább te egy jó szaftos rákot, én nem kérem köszönöm szépen! Pedig én is csináltam már ilyet! Röhadj meg idióta se**fej!
2011. nov. 26. 12:16
 8/8 anonim ***** válasza:
rendben utolsó, de már nem kell kívánnod, ugyan is rég bennem van :)
2011. nov. 26. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!