Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen hatást kelt a füves...

Milyen hatást kelt a füves cigi első alkalommal?

Figyelt kérdés

Szóval saját tapasztalatokra lennék kíváncsi.. Milyen hatást/érzetet kelt első alkalommal, milyen érzés.

Meg pár kérdés, hogy mi az amit nem kéne füvezés ideje alatt csinálni, mit lehet pl inni, mert sokan azt mondják vizet nem stb. Meddig tart a hatása, tehát ha vki be van szívva, gondolom észrevehető rajta .. pl piros a szeme, vagy röhög mindenen.. Tehát ez mennyi ideig tart.. ?

2011. nov. 19. 22:28
1 2
 11/20 anonim válasza:
Utolsónak. Miért ne pihenjen le? Mármint gondolom úgy értetted, nem ajánlatos. Kifejted?
2011. nov. 26. 23:23
 12/20 anonim válasza:
100%

Cukros kaját mindenképp fogyassz ,és mellé vizet is,ha száradsz,amúgy ihatsz hozzá alkoholt is,de nem ajánlom pl h fél liter whiskey legyen XD a lényeg h soha ne hagyd h leesen a vércukrod,mert azt a thc csökkenti,a pia meg csak rá tesz egy lapáttal

elmondom én mit kaptam

röhögtem egy kicsit,de csak Nagyon ritkán volt nevető görcsöm is,inkább úgy foglamaznék h jobban értékeltem egy-egy poént :D mozgás nehézség egy kicsit, de ami sztem a lényeg - Elkezdtem Gondolkodni - érdekelt h mi is folyik itt valójában,és nem úgy mint ha részeg lennél,GONDOLKODTAM !!! érted , és egyáltalán nem voltam hülye, pl. haverom mondja találjam ki miért hívja majd a kis szakállát az szája alatt "písz"-nek ,hát 3 mp se kellet h rávágjam p.na izgató szőr :D és egy aminek örülök még kezdek nem függeni ettől a mai sok fa...ágtól,mint pláza,új plasma tv,új telefon és még lehetne sorolni azt a sok agymosó fa...ágot ami a tvk-ben megy reklámként :D

2011. dec. 1. 00:06
 13/20 anonim válasza:
39%
"utolsó" sztem arra gondolt,h ha egyszer elalszol akkor irtó nehéz felkelj,szinte nem is lehet felkelteni XD és ez eléggé fura vörös szemmel,főleg ha kocsmában igazoltatás van :S XD
2011. dec. 1. 00:09
 14/20 anonim ***** válasza:
12%
Egészségetekre nyomorék füvesek :)
2012. febr. 23. 18:34
 15/20 A kérdező kommentje:
Tudod egyszer élünk, attól hogy valaki kipróbálja nem lesz 'nyomorék füves' viszont te elég nyomorult lehetsz, ha mások életével foglalkozol, és abban keresed a hibát ;)
2012. febr. 25. 22:46
 16/20 anonim ***** válasza:
15%
Ez nem hiba hanem genetikai hulladékok vagytok :)
2012. febr. 26. 18:20
 17/20 A kérdező kommentje:

Elég nagy genetikai hulladék vagy te szívem, keresgélj már jobb elfoglaltságot magadnak, ahelyett hogy mások saját életébe próbálsz beleszólni, és az ők egyéni döntésükbe ;)

Egyszerűű...Egy befarsult prűd p*csa lehetsz, aki soha semmibe rosszat nem próbálna ki, nehogy aztán élvezze..:)

2012. febr. 28. 21:18
 18/20 A kérdező kommentje:
soha semmi*
2012. febr. 28. 21:18
 19/20 anonim ***** válasza:
7%
Nem és én ezért nem érzem magam emiatt rossznak. Az a szánalmas, hogy te annyira vagánynak és helyesnek érzed a füvezést. Nem vagyok prűd rengeteg rossz dolgot csináltam már de tudatmódosító szerekhez soha nem nyúlnék. Tudod nálam van egy bizonyos léc amit nem helyezek egy bizonyos pont alá. De ha neked ez így tetszik csinálj magadból roncsot :)
2012. febr. 29. 14:54
 20/20 A kérdező kommentje:

Szerintem meg az a szánalmas, hogy te egy ilyen nyilvános 'közösségi' oldalon boncolgatod nézeteidet a fűről... Én feltettem egy egyszerű kérdést, választ vártam, nem azt hogy leírd mi a véleményed, mert őszintén lesz*rom.

Én életem, én döntésem. Egyszer próbáltam ki, semmit nem hatott, köszöntem, ennyi elég. :)

Ettől még nem leszek roncs, sem semmi más, másrészt nem érzem menőzésnek ezt az egészet, nem villogok vele, hogy fúú így beszívtam, úgy beszívtam..

Te azt csinálsz a te életeddel, amit akarsz, meg én is, ilyen egyszerű ez. ;)

2012. febr. 29. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!