Mi a gond a vízipipámmal? (f0nt0s)
a 37-cmes vízipipámat nyáron vásároltam egy vízipipa áruházban, mindig úgy használtam/használom ahogy kell (vigyázok rá, tisztítom stb...)
Eddig teljesen tökéletes volt, de az utolsó 4 alkalommal alig van füstje. Ugyan olyan minőségű szenet, dohányt használok mint eddig, sőt a testvéremnek is van egy ugyanilyen vízipipája ő is azt a dohányt+szenet használja és neki tökéletesen jön a füst..
Régebben alufóliával és széntartó ráccsal is jól működött, most viszont egyikkel sem :s
a google-ban nem találtam hasznos választ, szóval ne onnan írjatok légyszi :)
ha megtöbted a kerámiát, sok, kicsi lyukat csinálj, aminek a legtöbbjét befedi a szén! vmi hosszú, vékony tárgyat használj, és 1-2 lyuknál nyomd egészen a dohányba, így több oxigént kap, és nagyobb hőt ad le a szén, ellenőrizd a tömítéseket, és a szelepet!
1 jótanács: könnyebben ellenőrizni tudod a füst mennyiségét, ha óvatosan belefújsz a csőbe és figyeled a szelepet. ;D Sok szerencsét, és bő füstöt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!