Mit kell ennem ahhoz, hogy ne legyen cigaretta/alkohol szagú a leheletem?
Figyelt kérdés
Legyetek szívesek csak a kérdésre válaszolni, mert tisztába vagyok a dohányzás káros hatásaival. Illetve a rágó és a mentolos cukorkán kívüli dolgok érdekelnek.2011. nov. 12. 15:31
11/15 anonim válasza:
Sajnos nem tudod ezt elnyomni semmivel. Percekig talán működik a rágó vagy a szájvíz, de hosszabb távon a bőrből párolog az ital és a cigi szaga is. Higyj nekem, én nem iszom és nem dohányzom - messziről megérezni, ha valaki dohányos ilyen orral....
12/15 anonim válasza:
igy van, nem fogod tudni teljesen eltüntetni, mert a bőrödön ruháidon ott lesz. és ugyan ugy még orak utan is ,,felböfögöd,, azt a szagot.
13/15 anonim válasza:
el lehet 100%-osan tünteni ezt tapasztalatból tudom!
ha cigi után fogat most/mentolos cukor/rágó, és szabad levegőn van legalább 10 percet, kezet mos, az isten se mondja el hogy dohányzott
14/15 anonim válasza:
csak épp az anyukája, mikor mossa a ruháit (valahogy érzem hogy kissrác kérdése)
15/15 Dudukaaa00 válasza:
petrezselyem :) annál jobb nincs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!