Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A fiatalok azért Dohányoznak...

A fiatalok azért Dohányoznak mert aszt hiszik hogy menő?

Figyelt kérdés
2011. okt. 25. 17:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
38%
Figyelj, aki ezt menőnek tartja, az biztos odáig van a sárga fogakért, büdös leheletért, és tüdőrákért is.
2011. okt. 25. 17:44
 12/16 anonim ***** válasza:
56%
Én is azt hittem, hogy menő, már óvodás korom óta tudtam, hogy én cigizni fogok, csodálva néztem a cigiző emberekre. De most, hogy három éve cigizek, kezdek rájönni, hogy értelmesebb lenne a motorba tankolni azt a napi 650 forintot, de ha nem gyújtok rá, akkor meg szét megy a fejem. Amúgy meg nem lettem népszerűbb, azóta amióta cigizek. 18F
2011. okt. 25. 19:01
 13/16 anonim ***** válasza:
tini koromban én is dohányoztam és nem azért mert menő volt, hanem mert megnyugtatott.
2011. okt. 25. 23:14
 14/16 okazaki shinichi ***** válasza:
Én 16 éves vagyok és akkor szoktam rá a cigarettára mikkor szakítottunk a barátnőmmel úgy éreztem valamivel le kell kötnöm magam. Most már azért szívom mert mindennapjaim-á bált a dohányzás és nem nagyon tudok leszokni.
2011. okt. 26. 15:30
 15/16 anonim ***** válasza:
Nézd, én is már ovis korom óta tudtam hogy cigizni fogok egyszer, ez be is következett. Hasonlítasz te egy ismerősömre na. Viszont a véleményem az hogy én imádok füstölni egyszerűen, csak nagyon drága. Addig jó amég nem szoksz rá, meg el se kezded, le kéne már rakni. Egyébként aki meg menőségből szívja annak egészségére, jó nagy marha.
2011. okt. 27. 16:11
 16/16 anonim ***** válasza:

de van aki a cigit azért szívja mert kellemes és jó hangulatú.

nincs jobb dolgotok?:)

2011. nov. 8. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!