Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A 0,1-es női cigi mennyire...

A 0,1-es női cigi mennyire érződik?

Figyelt kérdés
2011. okt. 16. 11:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem minimálisan.

Csak azt nem értem, hogy mi a halálért szívsz ilyet? azért nem lehet, mert rá vagy szokva, hiszen alig van benne nikotin. ugyanazt a 600 forintot kidobhatnád normális cigire is. főleg nem riba_ncpálcára... na de mindegy, tekintsd semmisnek a mondanivalóm

2011. okt. 16. 11:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez a tipikus divatcigi, semmi értelme, de a discoban jó vele rajoskodni, mert füst az bizony nem jön belőle.
2011. okt. 16. 15:04
 3/5 A kérdező kommentje:
És a rendes szürke?
2011. okt. 16. 15:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyon minimálisan érződik, amikor egyszer szívtam ilyet egy nap, de semmilyen más cigit nem, a párom meg is kérdezte, hogy mi az, ma még nem cigiztél? Ez úgy emlékszem fehér Multifilter volt. Különben minimum egy fél dobozzal kell elszívni belőle hogy már érződjön, tapasztalat.
2011. okt. 16. 16:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Szóval ettől érzed magad menőnek, de a szülők előtt titkolod. Te nagoyn gáz vagy, pedig én is dohányzom.
2011. okt. 17. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!