Marlboro vs. Dunhill (? )
Figyelt kérdés
Piros hosszú Marlboro, vagy fekete Dunhill? Melyiket szereted jobban?:) (ár nem számít) És miért?
Vagy gold-kék
2011. okt. 13. 13:37
11/24 A kérdező kommentje:
a többieknek köszönöm a válaszokat! ment a zöld kéz;)
2011. okt. 13. 14:19
12/24 anonim válasza:
csak menőzni jött ide azzal, hogy naponta 150-et eltapsol borra...
14/24 anonim válasza:
Őőő marlboro. De mióta gyengítettek rajta már nem jön be annyira, meg ez a csíkozás divatozás, áh, nem lett már olyan jó a marlboro. De a Dunhill se rossz, most a sypmhoniat akarom kirpbóálni.
15/24 Matthew001 válasza:
Én vagy kék Dunhillt vagy Goldot szívok, 1 évig most Dunhilloztam, 2 hete álltam át a Goldra és csak poénból álltam át DE már most unom a Arany Marlbi ízét... Dunhill íze az azóta is kellemes és igen erősen gondolkozok h maradok annál. Egyébként csak én érzem úgy hogy a kék és a fekete Dunhill között nem csak erősségbeli különbség van, hanem az íze is más? Kéké jobb szerintem.
16/24 anonim válasza:
ugyanezek a kedvenc cigijeim.:D fekete Dunhillra szavazok.
17/24 Balu Kapitän válasza:
piros marbi
egyszer vettem dunhillt nem jött be
18/24 anonim válasza:
A piros marlbitól már nem lehet érezni azt a jó kis szédelgést az a baj. Nem értem miért kellett levinni egy kék cigi szintjére :S
19/24 anonim válasza:
Egyértelműen a Dunhill! Akárhányat elszívhatok belőle, nincs hányingerem, nem fáj a fejem, ja és nem utolsó sorban nem büdös tőle a szám, jó minőségű cigaretta és elegánsabb is mint a marbi. Marbi olyan nagypapás már!
20/24 anonim válasza:
Nekem a Sarga Camel a legjobb!de emigy Marlboro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!