Cigitől öklendezés? Valaki tapasztalt már ilyet?
Figyelt kérdés
4éve cigizem és pár hónapja van hogy szívom a cigit és hirtelen öklendezem tőle..Persze nem minden slukknál hanem pár ciginél 1-2x.Valakinek volt már ilyen?:S2011. okt. 6. 23:24
11/16 Matthew001 válasza:
én már csomószor öklendeztem tőle, előfordul, főleg akkor amikor alapból is fáj a torkom, elmúlik :)
12/16 anonim válasza:
igen. nemkem van ilyen. nem mindig persze. de előfordul. mostanában ritkán. nem tudom mi ez. én 1éve dohányzom rendszeresen
13/16 anonim válasza:
Semmi köze a cigihez. Ha egy kicsit megfázol, akkor lehet ilyen. Igyál meg ilyenkor egy C-vitamin tabletátt, de kis mennyiségű (kb. 1dl) vízben feloldva vagy nyalogass citromot az azonnal feloldja és gond nélkül cigizhetsz tovább.
14/16 anonim válasza:
Szia. Tudom már rég írtad. Nekem akkor volt ilyen amikor hosszabbat slukkoltam, letüdőztem, és mintha nem férne több füst a tüdőmbe....akkor egyet öklendeztem
15/16 anonim válasza:
Van ilyen néha, nekem is van hogy öklendezek meg rám jön a hányás.. de mondjuk én savas is vagyok, ilyenkor a legjobb leszokni mikor üzen a szervezeted hogy na ez elég volt haver! :)
16/16 osterban válasza:
Hátha valaki még olvassa... Nekem is volt ilyen, eleinte csak ha sokat szívtam, de idővel már elég sűrűn, a reggeli elsőnél is, amikor viszonylag tisztább a tüdő. Valószínűleg egyfajta savas reflux alakult ki a dohányzástól - a cigi nagyon savasít. Szintén hozzájárulhatott, hogy a cigi miatt szájvizet használtam, ami a fogorvosom szerint eléggé szétcseszte a nyálkahártyát, így érzékenyebb volt a torkom. Mindenesetre én is úgy fogtam fel, ahogy előttem nagyon helyesen írták, hogy üzen a szervezetem, elég volt. Hogy folyamatosan öklöndeztessem magam, és még fizessek is érte, az nem poén. Szóval körülbelül két éve leszoktam, egy szálat sem szívtam azóta - plusz a szájvizet is elhagytam -, és azóta semmi probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!