Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi a véleményetek a party...

Mi a véleményetek a party dohányosokról?

Figyelt kérdés
2011. szept. 19. 20:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy idővel aktív dohányosokká válnak. Egyébként meg inkább buliban szívjanak, mint minden áldott nap.
2011. szept. 19. 20:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A csordaszellem jut róluk eszembe, és hogy gyengék. Sose értettem, hogy mi olyan szórakoztató a cigizésben (aki elmondása szerint nem szokott rá, az valami hasonló miatt szívja).
2011. szept. 19. 20:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Az hogy semmi értelme, de jobb mintha mindig szívná.
2011. szept. 19. 20:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Igazából ez olyan dolog, hogy pia mellé jól esik, különösen egy pohárka sör mellé, de hát ők tudják, én minimális szintre akarom csökkenteni, vagy végleg lerakni, ezt nem az én szívemnek, meg tüdőmnek találták ki.
2011. szept. 19. 21:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Tényleg jobb, hogyha buliban elszív néhányat, mintha minden nap csinálná, bár sajnos sokuk rászokik hosszú távon, ugyanúgy dohányossá válnak. Én is partydohányos vagyok, néha egy-egy pohár ital mellé jólesik egy cigi, egyelőre a hétköznapokon, munkahelyen nem kívánom, kb. kéthetente megy el 3-4szál, és semmi több. Az még jólesik.
2011. szept. 20. 22:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Különösebben nincs róluk véleményem,de annyit elárulok,hogy én is az vagyok. :)

Egy bulin,ha kiruccanunk a haverokkal,akkor 2-3,max 4 szál megy el,de leginkább 2.

És én is csak azt tudom mondani,hogy még mindig jobb,mintha minden nap szívnánk.

Megjegyzem,én még nem szoktam rá,és nem is hiszem,hogy rá fogok,mert vagyok olyan erős,hogy ne szokjak rá! :D

2011. szept. 21. 14:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is az, hogy elobb-utobb raszoknak...mint en is...
2011. szept. 22. 18:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Az az egy a gond hogy a rászokás nem az erődön múlik, hanem a rendszeren. Ráadásul egy idő után akármi van hozzá szokik a szervezeted a méreghez.
2011. okt. 27. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!