Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Cigitől mélyülhet a hang? Ha...

Cigitől mélyülhet a hang? Ha igen, akkor miért?

Figyelt kérdés

Másfél éve cigizek és nagyon méhy hangom van, ha halkan akarok beszélni akkor meg igy el-el csuklik meg ilyenek..Ez a cigitől van? Ha igen, ha abbahagyom, vissza fog változni?

Előre is köszönöm:)

2011. szept. 6. 19:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
47%
tönkremennek a hangszálaid + romlik a tüdőkapacitásod ez az oka
2011. szept. 6. 19:58
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Van egy igen híres és tehetséges finn énekes, Ville Valo (ha nem ismered, nézz utána :D). Ő is cigivel mélyítette a hangját nagyon sokáig, az ő műfajában ugyanis a mély hang a megszokott, nem volt neki elég, hogy tökéletes volt az énekhangja eredetileg is. Koncertjein, ha színpadon volt, a cigi sosem hiányozhatott a kezéből, szinte kellék volt minden egyes fellépésén. :D

Lényegében: könnyen meglehet, hogy attól mélyült be a hangod, bár az a fogyasztás mennyiségétől is függ, ha másfél éve szívod ráadásul, akkor könnyen lehet ennek következményeképp a mutálás.

2011. szept. 6. 21:04
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
inkább rekettebb lesz
2011. szept. 7. 02:08
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

jó példa erre Axl Rose..ő piros Marlboro-t szívott 20 évig..és tök magas hangon tud(ott) énekelni...csuklás nélkül..

vagy akár Ozzy..(pedig ő nem is csak cigit szívott)

meg még sok énekest felhozhatnék..:))

2011. szept. 7. 15:56
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

ja igen még annyit h a Lemmy Kilmister-nek iszonyatosan rekedt hangja van..és szintén Marlbit szív..:)

halgass bele néhány Motörhead számba..;)

2011. szept. 7. 15:57
 16/17 Higgany ***** válasza:
100%

óóóó Lemmy :D

Meg dieselt is iszik nem? :D

Az a pali kajak jól nyomja :)

mellesleg 4 éve cigizek és nekem is nagyon mély a hangom azóta szal van benne valami :)

Meg annak idején a paula és paulina sorozatban is ez volt a téma az egyik részben xD

2011. szept. 8. 20:20
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Vagy vegyük példának Charlie-t:)

Ő nem csak keményvonalas bagós de még iszik is.Én is cigizek,fél doboz/nap,és tényleg mélyült egy kicsit a hangom,pedig nő vagyok.Nem zavar egyébként,anno az énekkarban is alt voltam,pedig akkor még nem is cigiztem.

2011. szept. 9. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!