Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen érzés cigizni?

Milyen érzés cigizni?

Figyelt kérdés
2011. szept. 3. 22:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
67%

@ ma 19:16

[link]

sajnálom,de eza szitu...

2011. szept. 8. 20:56
 12/19 anonim ***** válasza:
77%
Ez nagyon borzasztó, azért is szedték be. De azért cigizzetek, meg vízi pipáljatok. Amíg tudtok. Mert odalent nagyon sz.ar lesz.
2011. szept. 9. 16:39
 13/19 anonim ***** válasza:
33%
OCSMÁNY SZAR FOS UNDORMÁNY
2012. jan. 4. 22:44
 14/19 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem jó. Reggel felkelsz és elszív egy szálat, minden slukknál érzem, ahogy egyre jobban felébredek. Egy szál cigi mellett tervezem meg a napomat. Aztán várni az óra végét, hogy mehetsz cigizni, ha bármit csinálsz lehet mondani, hogy előtte elszívok egyet, aztán ha befejeztem de jó hogy végeztem, rágyújtok. Beszélgetni egy szál cigi mellett nagyon jó, ha dühös vagyok vagy rosszkedvű ülök magamban és füstölök, ha valami jó történt, mondjuk a húgommal húsz percig röhögtünk, akkor "elszívunk rá egy mosolygós cigit". Lefekvés előtt egy szál, és mire a végére érsz, már alszol is

Ha éjjel felkelek, akkor pisi-cigi és az utolsó slukk után már alszok is mint a bunda.

Ja és a szex utáni szál, az nagyon jólesik.

Ahogy megtelik a tüdőm füsttel, az jó érzés. Egyszerre lágy és erős, ez benne a legjobb.

20/L

2012. márc. 21. 15:31
 15/19 anonim válasza:
100%
utolsó: Igen ezek a jó dolgok a cigiben. Aztán jön néhány év múlva a szűnni nem akaró fájdalmas köhögés vagy a visszér. Hidd el ha azt mondom hogy a "vicces cigi" kevésbé káros mint a sima
2012. ápr. 10. 17:20
 16/19 anonim válasza:
100%
Reggel felkelsz 1 szál cigi ekkor akkor amakkor is egy szál aztán meg azt veszed észre Ba..meg hogy a tüdődet kivennéd akkor valaki azt dobná a kazánba szén helyett.Ajánlom hogy szívjál jó sokat aztán majd mikor 30 évesen meghalsz akkor elgondolkodsz mi okozhatta barátom. Lehet hogy nyugtat de közben öli a szervezetedet
2013. júl. 13. 03:19
 17/19 anonim válasza:
100%
Kicsit régi már, de az utolsónak .... HA MEGHALSZ AKKOR HOGYAN GONDOLKODSZ EL BAMEG??? :o
2017. jan. 21. 23:06
 18/19 anonim ***** válasza:
óh, 2011, régi szép idők, mikor még csak részegen cigiztem
2017. jan. 22. 01:11
 19/19 anonim ***** válasza:

Ön legalàbb őszinte volt,ès a kèrdèsre vàlaszolt. Örülök neki,hogy szeret cigizni,ès amit ìrt az teljesen igaz,a többi antidohányos meg leszòlja. Ne is törődjön velük,Ön legalàbb az igazat mondta,ès nem hazudott. Ès igaza van,dohànyozni tènyleg jò.

2017. dec. 27. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!