Ha valaki abbahagyta a cigizést, akkor mennyi idő alatt tisztul ki a tüdeje a kátránytól?
Én arra következtettem, a kérdés alapján hogy valójában arra vagy kíváncsi mennyi idő amíg teljesen megszabadulsz a cigi káros hatásaitól. Persze tévedhettem is.
Erre nagyon jó válasz ez a táblázat.
Mondta egyik tanárom, hogy amikor ő volt boncoláson két holtest tüdejét is látták. az egyik fekete márvány szerű volt ő erős dohányos volt életében középkorú. És egy idős falusi néni, akinek baba rózsaszín volt.
A tüdő hivatalos leírásában úgy emlékszem szürkés rózsaszínes van írva. Tehát általánosságban vesszük akkor az ember egy viszonylag piszkos levegőjű helyen lakik és ettől nem lesz babarózsaszín a tüdeje hanem szürkés, általában.
Teljesen tiszta tüdő az ritka, szerintem a nem dohányzó városi embernek sosem lesz ilyen. Aki dohányzott a nagyjától megszabadulhat de valamivel mindig sötétebb lesz mint aki nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!