Megtiltanátok -e a dohányzást a szórakozó helyeken, bulikban? Vagy úgy jó, ahogy most van?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok jó sok ember véleményére, főleg azokéra, akik rendszeresen ilyen helyekre járnak kikapcsolódni.2009. ápr. 16. 16:57
11/12 anonim válasza:
Az az alapvető gond ezzel a témával hogy ugye a dohányosok többnyire arra a jogukra hivatkoznak, hogy ők döntik el h mivel teszik tönkre magukat ha ők dohányozni akarnak akkor mások tolerálják ezt. Viszont ezzel az a gond, hogy én nekem mint nemdohányosnak szintén jogom van (vagyis kellene hogy legyen) arra, hogy egészséges maradjak, márpedig nyilvánvaló hogy a cigifüst káros. Tehát amíg egy szabadság teljesül, addig egy másik kerül eltiprásra. A megoldást az jelentené (szerintem) hogy belegondol mindneki hogy melyik a fontosabb. Az hogy egészségesek maradjunk, vagy az hogy a dohányosoknak a személyes szokásaikról ne kelljen lemondani. Szerintem egyértelműen előbbi
12/12 anonim válasza:
igen, betiltanám. nem csak egészségtelen, de utálom azt is, hogy mielőtt elmegyek bulizni megmosom a hajam, de amikor kijövök olyan büdös vagyok a cigitől, hogy moshatom megint. egyes helyeken meg annyira rossz a szellőztetés, hogy szabályosan fuldoklom és úgy csípi a szememet, hogy már könnyezem :/ elég érzékeny vagyok, és ha túl nagy a füst, nem is tudok bent maradni tovább és ki kell mennem.
biztos sokan felháborodnának, de én az összes zárt helyen betiltanám, a kocsmákban is. időnként én is szoktam cigizni, de csak olyan helyen, ahol mást nem zavarok...ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!