Szofi szivarka? (többi lent)
Figyelt kérdés
295ft-s szofi dobozt láttam, nem is egyet.. Nagy doboz volt, létezik ilyen szofi szivarka?2011. aug. 20. 20:27
1/8 anonim válasza:
Nem igazi szivar, olyan mint a cigi, csak keménypapírba van betekerve a dohány. Én már szívtam, és eléggé rossz volt..Pedig cigizek, és csak este lett volna nálam pénz normális cigire, mondom kipróbálom.. de.. egész nap ha 3szálat elszívtam az nagy szó.. nekem nem jött be:S
2/8 A kérdező kommentje:
köszi! Hány szál van benne és mi a neve pontosan?
2011. aug. 20. 21:20
3/8 anonim válasza:
19 szál van benne de már nemtudom hogy mi a neve:S bocsi:S
4/8 A kérdező kommentje:
köszi azért :)
2011. aug. 20. 21:44
5/8 anonim válasza:
a felettem válaszoló rosszul írta, 17 szál van benne. a szivarka nem cigaretta helyett, hanem MELLÉ van alkalmanként... ízre majdnem ugyanaz, és a szűrő miatt le is lehet tüdőzni, nem kapar.
6/8 A kérdező kommentje:
értem köszi, és ezt hogy lehet kérni? vagy mi a neve? sok helyen árulják?
2011. aug. 21. 16:40
7/8 anonim válasza:
hát én Pécsen vettem, ott eddig 3 helyen láttam, szóval annyira nem lehet régi dolog. szofi szivarkából rájöttek az eladók mindenhol, máshogy is lehet kérni? ;)
8/8 A kérdező kommentje:
köszi :D
2011. aug. 22. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!