Milyen jó mentolos cigik vannak?
Figyelt kérdés
eddig a mentolos vékony Bondot próbáltam ki de kíváncsi lennék másmilyen mentolos cigikre is. csak a vékonyak érdekelnek.letudnátok írni nekem párat? előre is köszi. 16/l2011. aug. 20. 12:15
1/11 A kérdező kommentje:
árat is írjatok! köszönöm :)
2011. aug. 20. 12:17
3/11 anonim válasza:
Cigirágó, menta szára, fűszál meg egyebek. Most 16 éves vagy, de 20 év múlva 50-nek fogsz látszani. Ráncos lesz a bőröd, rekedt a hangod és egyéb "finomságok" várnak rád. Megéri?
5/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. írnátok még ?
2011. aug. 20. 16:49
7/11 anonim válasza:
Kent Convertible(vagy ahogy min mondjuk,Kent Click)az én favorit mentolos cigim.:D
Azt szívom február eleje óta.ú
16L
8/11 anonim válasza:
A glamour 600 Ft, az eve talán 630...multislims szintén 600...én ezeket szoktam venni, v LD-t, ami 540. Most viszont új kedvencem van, a marlboro új mentolos cigije. igaz, nem vékony, de érdemes kipróbálni:)
9/11 A kérdező kommentje:
ó köszönöm szépen a válaszokat :)
2011. aug. 20. 19:48
10/11 anonim válasza:
a sötétzöld Pall Mall is nagyon jó, igaz, az sem vékony, de nekem bejött. :) ugyanannyi, mint a kék, jelenleg 580 körül lehet. (annyiért vettem kb 3 hete)
és szintén nem vékony, de a zöld szofinál is elég erősen érezni a mentolt. *-*♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!